Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko - Monaco maçından sonra büyük gerilim! Ortalık karıştı

Fenerbahçe Beko - Monaco maçından sonra büyük gerilim! Ortalık karıştı

03.05.2024 - 23:11 | Son Güncellenme:

EuroLeague play-off serisi 4'üncü maçında Fenerbahçe Beko ile Monaco karşı karşıya geldi. Dev maçın ardından parkede büyük gerilim yaşandı.

Fenerbahçe Beko - Monaco maçından sonra büyük gerilim Ortalık karıştı

Fenerbahçe Beko, EuroLeague play-off serisi 4'üncü maçında Monaco ile karşı karşıya geldi. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'ndaki mücadelenin ardından parkede tansiyon yükseldi.

Haberin Devamı

Maçın son anlarında Fenerbahçe Beko'ya karşı üstünlük kuran Monacolu oyuncuların taraftarlara yönelik sevinçleri sonrası ortalık karıştı. Fenerbahçeli bazı taraftarlar ile Monacolu oyuncular arasında atışmalar başladı.

Maçın son anlarında Monaco'da Diallo ve Blossomgome saha içerisindeki Fenerbahçeli taraftarlara hareketlerde bulundu. Bu tepkiler ve hareketlere Fenerbahçeli bazı taraftarlar cevap verdi.

1/11

2/11

3/11

4/11

5/11

6/11

7/11

8/11

9/11

10/11

11/11

Maçın sona ermesinin ardından kenarda oturan Fenerbahçeli bazı taraftarlar parkeye girmek istedi. Güvenlik güçleri ile iki takımın teknik kadrosundaki isimler parkeye girmek isteyen taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.

Monacolu basketbolcular daha sonra geniş güvenlik önlemleri içerisinde soyunma odasına gitti.

Haberin Devamı

JASIKEVICIUS ÖZÜR DİLEDİ

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Monaco maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili konuştu. EuroLeague ve Monaco'dan özür dileyen Litvanyalı başantrenör şu sözleri dile getirdi:

"Son dakikalarda ve maçın sonrasında yaşananlar için EuroLeague ve Monaco'dan özür dilerim. Bu Fenerbahçe değil, bu biz değiliz."