Beşiktaş Beşiktaş'ta Jean Onana ve Valentin Rosier'e veto! 'Takım bulun'

Beşiktaş'ta Jean Onana ve Valentin Rosier'e veto! 'Takım bulun'

17.05.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta ara transfer döneminde kadrodan gönderilen Jean Onana ve Valentin Rosier'in menajerlerine talimat verildiği öğrenildi.

Beşiktaşta Jean Onana ve Valentin Rosiere veto Takım bulun

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında geride kalan Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmaları hızlandırıldı. Siyah-beyazlılarda devre arasında takımdan gönderilen Valentin Rosier ile Jean Onana'nın durumunun netlik kazandığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta satın alma opsiyonuyla birlikte takımdan gönderilen iki yıldızın menajeriyle temasa geçildiği belirtildi. Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'ta Jean Onana ve Valentin Rosier'in sezon sonunda takıma geri döneceği öğrenildi.

Beşiktaş'ta idarecilerin bu gelişme sonrası Jean Onana ve Valentin Rosier'in menajerleriyle temasa geçtiği kaydedildi. Siyah-beyazlılarda kurmayların menajerlerle yaptıkları görüşmelerde futbolcuların kendilerine takım bulmalarını istediği aktarıldı.

Beşiktaş'ta ara transfer döneminde Nice'e kiralanan Valentin Rosier 3 maça çıktı. 27 yaşındaki sağ bek bu müsabakalarda toplam 50 dakika sahada kaldı. Valentin Rosier'in Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılarda devre arasında Marsilya'nın yolunu tutan Jean Onana, 13 mücadelede oynadı. Genç orta saha bu müsabakalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Jean Onana'nın Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek.

Jean Onana için Marsilya'nın Beşiktaş ile yaptığı anlaşmada 4 milyon 500 bin euroluk satın alma opsiyonu maddesi bulunuyor. Nice ise Valentin Rosier'in bonservisini 3 milyon euro bedelle alma hakkına sahip.