Dünya Gelin 'erkek' çıktı! Damat düğünden 12 gün sonra fark etti: Benden hep kaçıyordu

Gelin 'erkek' çıktı! Damat düğünden 12 gün sonra fark etti: Benden hep kaçıyordu

11.05.2024 - 13:12 | Son Güncellenme:

Zavallı adam, internetten tanıştığı sevgilisiyle bir süre sonra yüz yüze buluşmaya karar verdi ve ona ilk görüşte aşık oldu. 'Kız arkadaşı' sürekli yüzünü gizlese de genç adam, yalnızca utangaç olduğunu düşündü hatta bu ondan daha fazla etkilenmesine dahi yol açtı. İkili bir süre sonra evlilik kararı aldı, ancak zavallı damadı korkunç bir gerçek bekliyordu...

Gelin erkek çıktı Damat düğünden 12 gün sonra fark etti: Benden hep kaçıyordu

Endonezya'da kayıtlara geçen ve dudak uçuklatan olaya göre, genç bir adam, düğünden 12 gün sonra eşinin aslında kılık değiştirmiş bir erkek olduğunu öğrendi.

Haberin Devamı

YAKINLAŞMAKTAN SÜREKLİ KAÇTI 

İsminin baş harfleri ESH olan adam sapkınca bir plan yaparak, 26 yaşındaki bir adamla evlenmek için Adinda Kanza Azzahra adında bir kadın kılığına girdi. Skandal olay, ESH'nin nikahtan sonra cinsel ilişki yaşamayı sürekli reddetmesi üzerine kocanın ailesinin şüphelenmesiyle ortaya çıktı.

Baş harfleri AK olan adam, ESH ile ilk olarak 2023 yılında sosyal medyada tanıştı ve ikili sık sık konuşmaya başladı. Birbirlerini daha iyi tanıdıkça görüşmeye kararı alıp buluşmaya başladılar. Her şeyden habersiz adam, ilk görüşte ESH'ye aşık oldu ve sonunda cesaretini toplayıp duygularını itiraf etti. 26 yaşındaki zavallı damat, hayatının şokunu yaşayacaktı.

UTANGAÇ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜ, DAHA ÇOK ETKİLENDİ

Haberin Devamı

Gelin erkek çıktı Damat düğünden 12 gün sonra fark etti: Benden hep kaçıyordu

ESH, bu noktada dahi kirli oyununu sürdürdü. ESH, sırrını korumak için başörtüsü ve hatta peçe takarak kimliğini gizliyordu. Aldatmaca işe yaradı ve AK, ESH'ye evlenme teklif etti.

Sevgilisinin buluşmaları boyunca her zaman yüzünü peçe ve başörtüsü kullanarak gizlemeye çalıştığını anlatan zavallı adam, durumdan şüphelenmediğini hatta aksine sevgilisinin utangaç olduğunu düşündüğünü ve bu durumun ilgisini çektiğini anlattı.

HER ŞEYİ PARA İÇİN YAPMIŞ

Damat, evlendikten sonra da Adinda'nın yüzünü gizlemeye, cinsel ilişkiden kaçınmaya ve dışarıya çıkmamaya devam ettiğini söyledi. Durumdan şüphelenen ailesi ise, yaptıkları araştırma ile  ESH'nin babasını bularak şüphelerini doğruladı ve derhal dolandırıcılık suçundan polise suç duyurusunda bulundu.

Gerçek kimliği ifşa olan sahte gelin polise, amacının evlendiği gençten para koparmak olduğunu itiraf etti. Suçunu kabul eden ESH için dört yıl hapis istemiyle dava açıldı.