Tokat Zile'de sosyal yaşam projesi başladı

Zile'de sosyal yaşam projesi başladı

09.02.2024 - 16:52 | Son Güncellenme:

Zile'de sosyal yaşam projesi başladı

Zilede sosyal yaşam projesi başladı

Yaşar Erkan İÇEN/ZİLE (Tokat) (DHA)- TOKAT'ın Zile Belediyesi Başkanı Şükrü Sargın 'Sosyal Yaşam ve Hacı Bektaş-i Veli Rekreasyon Alanı' projesinin başladığını açıkladı. 

Zile'de kaliteli sosyal yaşam olanakları sunacak tesis ve rekreasyon alanı mahalle sakinleri ve çocuklar için yaşamı renklendirecek bir çalışma olacak. Yaklaşık 5 bin metrekare alana yapılan sosyal tesiste kadınlar ve erkekler için spor salonları ve duşlar, spora gelen vatandaşlarımızın çocuklarının vakit geçirebileceği kreş, kafeterya, mescit ve wc alanları bulunmaktadır. Rekreasyon alanı içeriğinde ise yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kamelyalar ve sosyal alanlar, açık hava satrancı ve açık basketbol sahası yer almaktadır. 

Zile'yi bir turizm destinasyonuna dönüştürme vizyonu doğrultusunda mahalleye hızla kazandırılacak olan projede çalışmaların başladığını belirten Zile Belediye Başkanı Sargın, "Toplam 5 bin metrekare alanda projelendirilen  "Zile Belediyesi Sosyal Yaşam ve Hacı Bektaş-i Veli Rekreasyon Alanı" için çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmaların Mart ayında tamamlanması planlanıyor" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI