Merkez Şehit ailesine 'şehadet beratı' verildi

Şehit ailesine 'şehadet beratı' verildi

30.04.2024 - 12:22 | Son Güncellenme:

Şehit ailesine 'şehadet beratı' verildi

Şehit ailesine şehadet beratı verildi

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- PENÇE-Kilit Operasyonu'nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan için memleketi Değirmenli Kasabası'nda kuran okundu. Programa katılan Vali Cahit Çelik ve eşi Nermin Çelik, Şehit Aslan’ın şehadet beratını ailesine takdim etti.

Vali Çelik, Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’a rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. Ailenin acısını paylaştığını belirten Vali Çelik, “Vatan, millet, devlet, bayrak için ve istiklalimiz ve istikbalimiz için canlarını feda eden şehitlerimizin bize emaneti olan bu aziz vatanı sonsuza dek koruyacağız. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Hikmet Aslan ile birlikte tüm şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Türk Milleti olarak şehidimizin ailesi ve yakınları olarak sizlere minnettarız. Şehidimizin emaneti olarak bizler için çok değerlisiniz, önemlisiniz. Devlet olarak her zaman sizlerin yanındayız” dedi.

Ziyarette Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi. Daha sonra Vali Çelik, şehadet beratını şehidin Değirmenli Beldesi'nde ikamet eden annesi Gülbahar ve babası İdris Aslan’a verdi.(DHA)

FOTOĞRAFLI