Antalya Kepez Başkan Vekili Altekin 1 Mayıs'ta işçinin yanında

Kepez Başkan Vekili Altekin 1 Mayıs'ta işçinin yanında

01.05.2024 - 11:05 | Son Güncellenme:

Kepez Başkan Vekili Altekin 1 Mayıs'ta işçinin yanında

Kepez Başkan Vekili Altekin 1 Mayısta işçinin yanında

ANTALYA (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün yerine vekaleten seçilen Prof. Dr. Refik Emre Altekin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesini ziyaret ederek, belediye işçilerinin bayramını kutladı. Vekil Altekin, “İşçi ve emekçiler bu ülkenin gerçek çalışanlarıdır. Bu ülkenin değerine değer katan bireylerdir" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Vekili Prof. Dr. Refik Emre Altekin, birlik ve dayanışma günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde belediye işçileri ile bir araya geldi. Başkan Vekili Altekin, günün ilk saatlerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesine giderek, belediye işçilerinin bayramını kutladı, Mesut Kocagöz'ün selamlarını iletti. Belediye işçilerine “Sevgili mesai arkadaşlarım" diyerek seslenen Vekil Altekin, “Hepinizi Mesut Kocagöz Başkanım ve Kepez Belediyesi adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 1 Mayıs işçinin ve emekçinin bayramıdır. İşçi ve emekçiler bu ülkenin gerçek çalışanları, ülkenin değerine değer katan bireylerdir. Bu noktada; daha güzel ve yaşanabilir Kepez için ellerinden geleni yapan temizlik birimindeki arkadaşlarımızla mesaiye çıkmadan günün ilk saatlerinde bayramlarını kutlamak için bir araya geldik" dedi.

Vekil Altekin, şantiyedeki temizlik işçileriyle sohbet etti, bir taleplerinin olup olmadığını sordu. İşçiler de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kendilerini ziyaret eden, Vekil Altekin'e teşekkürlerini iletti. Kepez Belediye Başkan Vekili Refik Emre Altekin, 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi ve Konteyner Atölyesi'ni de gezdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI