Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Otomotiv sektörünün tanınmış simalarından Hasan ve Süleyman Kosif Kardeşler, iş hayatındaki başarılı çalışmalarından fırsat buldukça eşleriyle birlikte vakit geçirmekten mutluluk duyuyordu.

Kardeşlerin güç birliği

Kosif Ailesi’ne yine bir akşam Discorium’da rastlamıştım. Kardeşler, hafta sonunun keyfini çıkarıyorlardı.

Kardeşlerin güç birliği

Eğlenceli anılar

Vatan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Behruz Vatandost ve eşi Sibel Vatandost, uzun bir seyahatin ardında dostlarıyla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyordu. Bir davette arkadaşlarıyla buluşan çift, seyahat anılarını kahkahalarla anlatıyordu.

Haberin Devamı

Kardeşlerin güç birliği

Kahve molası

Bilge Has’ı, uzun bir aranın ardından kızı Zekiye Hanım ve damadı Halit Cıngıllıoğlu ile birlikte görüntülemiştim. Etiler 29’da yemekten sonra kahve keyfi yapan aileye daha sonra Metin Has da eşlik etmişti.

Kardeşlerin güç birliği

Geleneksel festival

Malatyalılar Derneği’nin geleneksel Kayısı Festivali, o dönem İstanbul Hilton Oteli’nde düzenlenen özel gecede gerçekleşmişti. Şehrin önde gelen ailelerinden Mehmet Akbulut ve yakın arkadaşı Orhan Gebeş’in organizasyonuyla düzenlenen etkinliğe kağıt kebaplarının lezzeti damga vurmuştu.

Kardeşlerin güç birliği

‘En büyük aşkım’

Alarko Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı İshak Alaton, katıldığı bir davette kızı Leyla Alaton ile karşılaşınca mutluluğu daha da artmıştı. Her zaman için “En büyük aşkım” dediği kızıyla dans eden iş insanının neşeli hali çevresindekilerin ilgi odağı olmuştu.