SkorerGözü hocalıkta!

Gözü hocalıkta!

30.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Alex, sözleşmesi bittiğinde Fenerbahçe’nin başına geçebileceğini söyledi, Manisa’ya kaybedilen puanlar için de “Bizim takımda 18-25 yaşlarında çok genç futbolcu var. Maça mı konsantre olacaklar, yoksa tribündeki genç kızlara mı? Bunu anlayamadık” dedi

Gözü hocalıkta

Fenerbahçe’nin kaptanı Alex de Souza, TRTSpor’a verdiği röportajında birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.
Brezilyalı yıldız “Futbol Ateşi” programında yayınlanan röportajında, sözleşmesi bitince ne yapacağı konusunda henüz kesin bir karar vermediğini söyleyerek, “Brezilya ile Türkiye arasında kararsız kaldım. Ya Crutiba’ya dönüp futbol kariyerimi orada sürdüreceğim, ya da Türkiye’de kalıp Fenerbahçe’de görev alacağım. Bana sürekli genç futbolculara öğreteceğim çok şey olduğunu söylüyorlar. Ancak henüz kesin kararımı vermedim” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Beni farklı görüyorlar’
Alex, futbolsever tarafından çok sevilemesini ise, “Türkiye’de futbol genelde sert ve markaja dayalı. Ben beklenenin tam tersiyim. Tekniğe ve skora dayalı bir futbol anlayışım var. Bu da futbolseverin çok hoşuma gidiyor. Beni farklı görüyorlar. Ayrıca ben Türkiye’de iki kere gol kralı olmuş tek yabancı futbolcuyum” şeklinde değerlendirdi.
Kaptan Alex sadece kadınlar ve çocukların izlediği Manisaspor maçında kaybedilen puanlar için de “Bizim takımda 18-25 yaşlarında çok genç futbolcu var. O gün maça mı konsantre olacaklar, yoksa tribündeki genç kızları mı? Bunu anlayamadık” diye esprili bir yorumda bulundu.