Cadde Ulan İstanbul yeni bölümde final mı yaptı ?

Ulan İstanbul yeni bölümde final mı yaptı ?

09.02.2015 - 11:07 | Son Güncellenme:

“Ulan İstanbul”, Türk televizyonculuğunda bir ilke imza atıyor. Dizi, bu akşam Kanal D’de ekrana gelen yeni bölümün ardından yayın hayatına internette devam edecek. Peki Ulan İstanbul'da yeni bölümde neler oldu?

Ulan İstanbul yeni bölümde final mı yaptı

Bu sezonun ekrandaki en çarpıcı işlerinden “Ulan İstanbul”, TV’den internete geçen ilk dizi oldu. Bu, televizyon sektörü için önemli bir gelişme ve yenilik. Proje tutarsa, ekranda yayın şansını kaybeden diziler internet üzerinden seyirciyle buluşmaya devam edebilecek.

Haberin Devamı

Bölüm başı 1.99 lira

“Ulan İstanbul”un 16 Şubat’ta kanald.com.tr’de yayınlanacak ilk bölümü, ücretsiz olacak. 23 Şubat’tan itibaren ise seyirci, bölüm başına 1.99 lira ücret ödeyerek diziyi izleyebilecek. En çok merak edilen konulardan biri de oyuncuların aldığı ücrette değişiklik olup olmayacağı. Tüm ekibin aldığı ücret aynı kalacak.

Daha komik olacak

“Ulan İstanbul”da Ferdi ile Derya’yı canlandıran Kaan Yıldırım ve Sevtap Özaltun’a göre, internetteki bölümler çok daha komik ve heyecanlı olacak.

ULAN İSTANBUL 33. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Ulan İstanbul 33. Bölüm Özeti

Kızından daha fazla ayrı kalmak istemeyen Kandemir, bir an evvel Firuz’un elindeki kozdan kurtulmak için ekibiyle birlikte harekete geçer. Nevizadeler’in hırsız olduğunu öğrenen Ceyhun duyduklarını Esra ile paylaşır. Genç komiser bunca zaman kandırılmış olmanın hırsıyla, Nevizadeler’i suçüstü yakalamak için düğmeye basar. İkili bir soyguna adı karışan Aysel’i Nevizadeler’e yem olarak kullanmayı planlar. Aysel’in görevi yanında çalıştığı zengin ailenin evini Nevizadeler’e soydurmaktır.

Haberin Devamı

Kızından daha fazla ayrı kalmak istemeyen Kandemir, bir an evvel Firuz’un elindeki kozdan kurtulmak için ekibiyle birlikte harekete geçer. Nevizadeler’in hırsız olduğunu öğrenen Ceyhun duyduklarını Esra ile paylaşır. Genç komiser bunca zaman kandırılmış olmanın hırsıyla, Nevizadeler’i suçüstü yakalamak için düğmeye basar.

ULAN İSTANBUL 33. BÖLÜM 2. FRAGMANI