Skorer Büyük gün 4 Temmuz

Büyük gün 4 Temmuz

28.06.2008 - 00:40 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin ön kontrat yaptığı teknik direktör Aragones ile golcü Güiza, pazar gecesi oynanacak Avrupa Şampiyonası final maçından 5 gün sonra resmi sözleşme imzalamak için İstanbul’a geliyorlar

Büyük gün 4 Temmuz

Fenerbahçe’de büyük bekleyiş 4 Temmuz’da sona eriyor. Sarı-lacivertli yönetimin ön kontrat imzalattığı İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones ile golcü futbolcu Dainel Güiza’nın, 4 Temmuz Cuma günü İstanbul’da olacakları öğrenildi.
İspanya’nın, Avrupa Şampiyonası’nda pazar gecesi Almanya ile oynayacağı final karşılaşmasından 5 gün sonra İstanbul’a gelecek olan Aragones ile Güiza’nın düzenlenecek törenle resmi sözleşme imzalayacakları ve tatile gitmeden hemen iş başı yapacakları kaydedildi.

Haberin Devamı

Programını gönderdi
İspanya’yı 44 yıl sonra Avrupa Şampiyonu yaparak tarihe geçmek isteyen Luis Aragones resmi imzayı atmadan Fenerbahçe için hazırladığı programı gönderdi. Sarı-lacivertlilerin, İspanyol hoca gelene kadar bu programa göre çalışacakları öğrenilirken, Aragones’in milli takımdan dönen oyunculara bile en fazla bir hafta izin verdiği belirlendi.
Buna göre Semih, Volkan, Kazım, Uğur ve Aurelio’dan cuma tesislerde olmaları istendi. Alex ve Lugano’nun bugün, Roberto Carlos ile Edu’nun ise pazartesi Türkiye’de olmaları bekleniyor.