Teknoloji Neuralink ve AirPods modellerini birleştiren cihaz

Neuralink ve AirPods modellerini birleştiren cihaz

12.04.2021 - 10:01 | Son Güncellenme:

Geçenlerde Elon Musk Twitter hesabı üzerinden Neuralink beyin implantı için bir paylaşım yapmıştı. Geçen yıllarda tanıtılan bu cihaz, ilk kez maymun ile denenmiş ve başarılı sonuçlar doğurabileceğini gözler önüne sermişti. AirPods ve Neuralink cihazını birleştiren kulaklık modeli, gerçekten de ilginç duruyor.

Neuralink ve AirPods modellerini birleştiren cihaz

Farklı modelleri farklı markalarla birleştirildiğini görüyoruz. Şimdi ise Elon Musk'ın çılgın projesi ve piyasanın en çok satan kablosuz kulaklık modelini birleştiren bir cihaz geliştirildi. Bu kapsamda dikkat çeken bir klip de çeken geliştiriciler şu anda 730 bin dolarlık bir bağış toparlamayı başardı. 

Haberin Devamı

FARKLI YAPIDA BİR KABLOSUZ KULAKLIK!

Kablosuz kulaklık kulağın içinde takılmıyor. Kemik iletim teknolojisi sistemine sahip olan cihaz, ses titreşimlerini duymayı sağlıyor ve söylenene göre ses deneyiminin oldukça yüksek olmasını sağlıyor. Kulağın içine yerleştirilmediği için yüksek seslerden kulağın zarar görmesinin de önüne geçilmiş oluyor.

Neuralink ve AirPods modellerini birleştiren cihaz

 

Sentien Audio tarafından geliştirilen cihaz, başın arka kısmına tutturulan bir düzeneği sahip. Kulaklığın ses ileten kısımları ise dokunmatik yapıda ve kontroller de oldukça kolay sağlanıyor. TWS yani True Wireless Stereo olan kulaklıklar, Google Sesli Asistan ve Siri'yi destekliyor. Kulaklık tek şarj ile 24 saatlik bir kullanım sağlıyor ve ses performansıyla etkilerken, sizi tamamen dış seslerden soyutlamıyor. 

Haberin Devamı

Kablosuz bağlantısı Bluetooth 5.0 ile sağlanıyor ve IP55 su geçirmezlik özelliğine sahip. Kulaklık şu anda Kickstarter üzerinden fon topluyor ve satışa çıktığında 229 dolarlık bir fiyata sahip olacak.