Teknoloji God of War Ascension İzmir'de Tanıtılıyor

God of War Ascension İzmir'de Tanıtılıyor

27.02.2013 - 12:37 | Son Güncellenme:

Tamindir Oyun Gündemi'ni izleyerek haftanın popüler haberlerini çok yakından takip edebilirsiniz.

God of War Ascension İzmirde Tanıtılıyor

Popüler Oyun Haberleri - 27.02.2013

Haberin Devamı

1- Playstation 4 Duyuruldu

Sony'nin 20 Şubat'ta yapacağı etkinlikte Playstation 4'ün duyurulması bekleniyordu. Ve beklenen oldu, Playstation 4 duyuruldu. Konsolun kendisini göstermeyen Sony, en azından DualShock4'ü duyurdu.

2- PlayStation 4 Teknik Özellikleri

Sony'nin etkinliğinde açıklanan Playstation 4 teknik özellikleri, konsolun gücünü gözler önüne seriyor. 8 çekirdekli bütünleşik işlemci kullanacak Playstation 4, GDR 5 kullanan bir GPU ve 8 GB DDR 5 Ram gibi özelliklerle karşımıza çıkacak.

3-
Playstation 4 Oyunları

Etkinlikte Playstation 4'e dair öne çıkan detaylardan biri de oyunlarıydı. Yaklaşık 10 adet oyun, Playstation 4 için duyuruldu. Bunların arasında Killzone: Shadow Fall, Driveclub, Infamous Second Son, Watch Dogs ve Diablo 3'te yer alıyor.

Haberin Devamı
4- god of war ascension İzmir'de tanıtılıyor

playstation 3'ün merakla beklenen oyunu god of war ascension, çıkış tarihinden 5 gün önce 10 mart tarihinde İzmir forum bornova'da gerçekleşecek büyük bir etkinlikle oyunculara tanıtılacak. kratos'un ve başka karakterlerin cosplaylerini görebileceğiniz etkinlikte god of war'ın efsane müziklerini de canlı olarak dinleyebileceksiniz. tamindir ekibi olarak bizim de yer alacağımız etkinliğe isteyen herkes katılabilir.

href="">