SkorerVan Hooijdonk'tan G.Saray iddiası

Van Hooijdonk'tan G.Saray iddiası

22.09.2010 - 12:46 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin eski yıldız futbolcusu Van Hooijdonk Galatasaray ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu...

Van Hooijdonktan G.Saray iddiası

Pierre van Hooijdonk, Alex'e övgüler yağdırdı. İşte Footballlove.com'da soruları yanıtlayan Hollandalı yıldızdan çarpıcı açıklamalar:

Haberin Devamı

G.SARAY İLE GÖRÜŞTÜN MÜ?

F.Bahçe ile sözleşme imzalamadan G.Saray ile görüştüğüm iddiaları doğru değil. Fenerbahçe ile anlaşmaya karar verdikten sonra bir menajer benim menajerimi arayıp G.Saray'ın da benimle ilgilendiğini söylemiş. Ben kararımı vermiştim. Diğer teklifleri dinlemedim.

FENER'DEN HOCALIK TEKLİFİ GELİRSE NE YAPARSIN?

Türkiye'nin benim kalbimde çok farklı bir yeri var. Her şey tamam, zaman da doğru ise Türkiye'den gelecek teklifi çok ciddi şekilde düşünürüm.

AYKUT KOCAMAN'IN ALEX'TEN FAYDALANMA KARARINI NASIL BULUYORSUNUZ?

Ben Alex'in hayranıyım ve F.Bahçe'ye geldiğinden beri ortaya koyduklarına gerçekten inanmak güç. Tabii ki ben onunla Aykut gibi her gün çalışmıyorum ama bence o hâlâ Türkiye Ligi'ndeki en iyi oyunculardan biri. Oynadığım kulüplerde en iyisi kesinlikle Alex. İnanılmaz bir kabiliyet, vizyon, gol atma ve yaratma becerisi.

-ARDA İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZ?

Haberin Devamı

Oyununuzun bazı kısımlarını daha da kuvvetlendirmek için çalışmak, başarılı olmak isteyen her oyuncunun mutlaka yapması gereken bir şey. Ben çalışmamın karşılığını aldım bu Arda için de böyledir. Rijkaard'ın onu kaptan yaparak daha fazla sorumluluk vermesi iyi bir şey. Bu kadar yaratıcı olup aynı zamanda gole gidebilen oyuncular sık yetişmiyor.