GündemSon dakika... Kilis'te askeri personelin kaldığı bölgede yangın

Son dakika... Kilis'te askeri personelin kaldığı bölgede yangın

13.07.2017 - 06:10 | Son Güncellenme:

Kilis'te askeri bölgede çıkan yangının söndürülmesine çalışılıyor. Alınan bilgiye göre, Kilis-Gaziantep karayolunun 11. kilometresinde yer alan geçici konteyner bölgesindeki askeri alanda sabaha karşı henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü.Kilis Valiliği yangınla ilgili yaptığı açıklamada yangında herhangi bir can kaybının olmadığını dumandan etkilenen 10 askerin de tedavi altında olduğu belirtildi.

Son dakika... Kiliste askeri personelin kaldığı bölgede yangın

Kilis Gazainetp Karayolunun 15. kilometresinde bulunan askerlerin barındığı konteynerde çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahalelerle söndürüldü.

Haberin Devamı

Kilis-Gaziantep karayolu 15’inci kilometresinde Organize Sanayi Bölgesine 2 kilometre mesafedeki geçici konteyner kentte kalan askerlerin barındığı konteynerlerde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında mühimmatlar patlamaya başlamış, Kilis-Gaziantep karayolu trafiğe kapatılmıştdı. Olay yerine çok sayıda ambulans, arama kurtarma ekipleri, itfaiye ekipleri sevk edilmişti

Alevlere orman işletmesine ait yangın helikopterin yanı sıra, Orman işletmesine ait itfaiye araçları,Kilis, Gaziantep ve Hatay'dan gelen itfaiye araçları ile TSK'ya ait işmakineleri tarafından müdahale edilirken yangının söndürüldüğü öğrenildi. Gaziantep Valiliği ise soğutma çalışmalarının süren yangında 10 askerin dumandan etkilendiğini belirttiği yazılı açıklamada, "Kilis-Gaziantep karayolunun 15 inci kilometresinde askeri birliğin barınma merkezinde yangın çıkmış, yangın rüzgarın etkisi ile mühimmatın bulunduğu depoya sıçrayarak patlamaya ve yangının büyümesine yol açmıştır. Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır. Dumandan hafif derecede etkilenen 10 askerimiz Kilis Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, Kilis ve Gaziantep İtfaiye ekiplerince söndürme ve soğutma çalışmalarına başlanmıştır" denildi.

Haberin Devamı

PATLAMA SESLERİ KİLİS KENT MERKEZİNDEN DUYULUYOR

Kilis-Gaziantep karayolunun 15'inci kilometresinde bulunan ve askeri personelin kaldığı belirtilen geçici konteyner bölgesinde bir yangın meydana geldi. Mühimmat patlamalarının da yaşandığı öğrenilen bölgeye halen itfaiyenin yaklaşamadığı bildirildi. Patlama seslerinin Kilis kent merkezine kadar geldiği ifade edildi. Kilis-Gaziantep karayolu saat 04:00'ten bu yana kapalı.

KEŞFETYENİ
Bir süredir paylaşım yapmıyordu! Hastane odasından duyurdu
Bir süredir paylaşım yapmıyordu! Hastane odasından duyurdu

Cadde | 14.04.2025 - 16:06

Teknik direktör Fatih Terim ile Fulya Terim'in küçük kızları Buse Terim bir süredir sosyal medyada sessizliği ile dikkat çekmişti. Sevenleri tarafından merak edilen isim, bir operasyon geçirdiğini duyurdu.