Skorer Ayakta tedavi! 90-69

Ayakta tedavi! 90-69

18.01.2010 - 02:28 | Son Güncellenme:

Euroleague defterini erken kapatan ve ağır eleştiriler alan Fenerbahçe Ülker, ligde yaralarını sardı, galibiyet serisini 8 maça çıkardı. Abdi İpekçi’de Bornova Belediyesi’ni konuk eden sarı-lacivertliler baştan sona üstün oynarken farkı son çeyrekteki etkili oyunuyla açtı

Ayakta tedavi 90-69

Beko Basketbol Ligi’nde 14. haftanın kapanış maçında Bornova Belediyesi ile Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşılaşan Fenerbahçe Ülker, karşılaşmayı 90-69 kazandı, 12. galibiyetini aldı.
İlk dakikalarda Bornova’nın yaptığı top kayıplarını iyi değerlendiren ve kolay basketler bulan Fenerbahçe, Ömer Onan ve Rasim’in dışarıdan attığı şutlarla ilk periyodu 22-13 önde tamamladı.
İkinci çeyrekte sakatlıktan kurtulan ve bu sezon ilk lig maçına çıkan Mirsad’ın da Ömer-Rasim ikilisine eşlik etmesiyle üstünlüğünü devam ettiren sarı-lacivertli ekip devreyi de 44-33 galip bitirdi.
Fenerbahçe’nin hücumdaki yüzdelerinin düşmesini iyi değerlendiren Bornova Belediyesi, 3 ABD’lisinin sayılarıyla aranın açılmasını engelledi ve son saniye basketiyle 3. periyot sonunda farkı 7’ye indirdi: 59-52.
4. çeyreğe fırtına gibi başlayan Fenerbahçe Ülker, rakibine tam 5 dakika sayı attırmazken, 20-0’lık seri yakaladı, skoru 79-52 yaptı. Kalan bölümde iki takım da benchteki isimlerine şans tanıyarak mücadeleyi bitirirken, Fenerbahçe’nin ligdeki 12. galibiyeti oldu. Bornova ise 8. kez salondan mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Ayakta tedavi 90-69

Tanjevic’e protesto
Karşılaşmayı çok az sayıda basketbolsever oyunun durduğu anlarda Coach Bogdan Tanjevic’i protesto etti. Özellikle maçın sonunda seslerini yükselten küçük bir grup, ‘Tanjeviç istifa, go home Tanjevic’ şeklindeki tezahüratlarıyla antrenörlerini istifaya davet etti.

Yazarlar