Fenerbahçe Tümer Metin'den Mert Hakan'a zehir zemberek sözler: Yorum yapmak bile bana zulüm geliyor

Tümer Metin'den Mert Hakan'a zehir zemberek sözler: Yorum yapmak bile bana zulüm geliyor

19.05.2024 - 18:36 | Son Güncellenme:

Eski milli futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi yaşanan gerginliği yorumlarken, Mert Hakan ile ilgili sert ifadeler kullandı.

Tümer Metinden Mert Hakana zehir zemberek sözler: Yorum yapmak bile bana zulüm geliyor

Süper Lig'in 37. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi gerginlik yaşandı. Fenerbahçeli futbolcular zemin kontrolü için maç öncesi sahaya çıkıp yarı alanda beklerken, diğer yarı alanda bulunan Mert Hakan Yandaş ile Galatasaraylı oyuncu Kerem Aktürkoğlu arasında sözlü atışma oldu. Galatasaraylı futbolcu Abdülkerim Bardakcı'nın da tartışmaya dahil olmasıyla gerginlik büyüdü. İtiş kakışın yaşandığı gerginlik teknik ekip ve diğer futbolcuların araya girmesiyle son buldu.

Haberin Devamı

'ÇOK DA ÖNEMLİ BİR KARAKTER DEĞİL'

Eski milli futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, dev karşılaşma öncesi yaşanan gerginliği Tivibuspor'da değerlendirirken, Mert Hakan Yandaş ile ilgili sert sözler sarf etti. Tümer Metin şu ifadeleri kullandı: "Bütün olaylar genelde bir iki kişinin etrafında dönüyor. Artık ismini söylemek, yorum yapmak bile bana zulüm geliyor. Çok da önemli bir karakter değil. Futbolu bıraktığını ne ile anılanacağını bir düşünsün. Hiçbir şey oynamadan sadece provokasyonla, olayların içinde olarak."

Diğer yorumcu Elvir Baliç ise "Başrol maalesef hep aynı. İsmail Hoca'nın yerinde olsam hemen Mert Hakan'ı değiştirirdim" yorumunu yaptı.