Süper Lig Süper Lig için olay tahmin! '102 puanla tarihi şampiyonluk'

Süper Lig için olay tahmin! '102 puanla tarihi şampiyonluk'

25.04.2024 - 19:14 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de son beş haftaya girilirken Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Ligin son haftaları nefes keserken olay bir tahmin gündeme geldi.

Süper Lig için olay tahmin 102 puanla tarihi şampiyonluk

Trendyol Süper Lig'de son beş haftaya girilirken heyecan giderek artmaya başladı. Ligin üstünde Galatasaray ile Fenerbahçe şampiyonluk için nefes kesen bir mücadele verirken, ligin dibinde de kümede kalma savaşı var.

Haberin Devamı

SÜPER LİG'İN KADERİ İÇİN TAHMİN

Futbol verilerini analiz eden Euro Club Index, Süper Lig için sezon sonu şampiyonluk ve küme düşme tahmininde güncelleme yaptı.

KÜME DÜŞECEK TAKIMLAR

Euro Club Index verilerine göre ligde şu an son sırada yer alan ve Fatih Karagümrük karşılaşmasında küme düşmesi kesinleşen İstanbulspor sezonu sonuncu sırada tamamlayacak.

İstanbulspor'un ardından sezon sonunda 36 puana ulaşacak olan lige veda eden ikinci takım olacak. Ligden düşecek üçüncü takım ise 38 puanla Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor olacak.

Verilere göre Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen Fatih Karagümrük, 39 puanla bir alt lige düşecek.

SÜPER LİG'İN İLK DÖRT SIRASI

Galatasaray ve Fenerbahçe ligi zirvede bitirmek için mücadele ederken, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın amacı ise üçüncü sırayı almak. İşte Euro Club Index verilerine göre ligin ilk dört sıra tahmini...

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası'nda finale çıkma mücadelesi veren Beşiktaş diğer yandan da ligi üçüncü bitirmenin hesaplarını yapıyor. Euro Club Index'e göre siyah-beyazlılar sezonu 60 puanla dördüncü sırada tamamlayacak.

Süper Lig için olay tahmin 102 puanla tarihi şampiyonluk

Sezon ortasında teknik adam değişikliği yaşayan bordo-mavililer, Euro Club Index'e göre sezonu 64 puanla üçüncü sırada tamamlayacak.

REKOR PUANLA ŞAMPİYONLUK

Euro Club Index verilerine göre, Fenerbahçe bu sezon 97 puana ulaşarak Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayacak. Galatasaray ise sezonu 102 puana ulaşarak zirvede tamamlayacak ve rekor puanla tarihe geçecek.

Süper Lig için olay tahmin 102 puanla tarihi şampiyonluk

Yazarlar