Galatasaray Son dakika - Yeni yönetimden karar! Sosyal medyadan uzak duracaklar

Son dakika - Yeni yönetimden karar! Sosyal medyadan uzak duracaklar

24.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da yapılan toplantıda, yönetim kurulu üyelerinin, Galatasaray Spor Kulubü ve faaliyetlerine ilişkin olarak kendi şahsi sosyal medya hesaplarında açıklama, yorum ve değerlendirme yapmaması karara bağlandı.

Son dakika - Yeni yönetimden karar Sosyal medyadan uzak duracaklar

Galatasaray’ın 38. Başkanı Burak Elmas ilk yönetim toplantısını Galatasaray Lisesi’nde yaptı.
Toplantının yerinin sembolik bir anlam ifade etmesi nedeniyle bu karar alınırken, sarı-kırmızılı yönetimin görev dağılımı da burada yapıldı. Buna göre ikinci başkanlık görevine Polat Bengiserp, getirilirken, Rezan Epözdemir ile Bikem Kanık da başkan yardımcılığı görevlerini üstlenecek.
Şükrü Köksal Ünlü, genel sekreterliğe getirilirken, Burçak Emre Zorlu da muhasip üye oldu. Mehmet Remzi Sanver de yönetim kurulu sözcülüğünü üstlendi.
Yapılan toplantıda, yönetim kurulu üyelerinin, Galatasaray Spor Kulubü ve faaliyetlerine ilişkin olarak kendi şahsi sosyal medya hesaplarında açıklama, yorum ve değerlendirme yapmaması karara bağlandı.

Haberin Devamı

Erdoğan’dan tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray başkanlığına gelen Burak Elmas’ı telefonla aradı ve yeni görevi için başarılar dileğinde bulundu. Kulüpten yapılan açıklama şöyle: “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Haziran 2021 tarihinde görev teslimi alan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas ile telefon görüşmesi gerçekleştirerek kendisini tebrik etti. Başkan Burak Elmas, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a nazik kutlama ve iyi dilekleri için teşekkürlerini iletti.”