İspanya La Liga Real Madrid'de taraftara açık idman! Arda Güler gelişmesi

Real Madrid'de taraftara açık idman! Arda Güler gelişmesi

30.12.2023 - 15:11 | Son Güncellenme:

İspanya La Liga ekibi Real Madrid, taraftara açık antrenman gerçekleştirdi. Arda Güler de idmanda yer aldı.

Real Madridde taraftara açık idman Arda Güler gelişmesi

İspanyol temsilcisi Real Madrid, taraftara açık antrenman düzenlerken, milli futbolcu Arda Güler de idmanda yer aldı.

Haberin Devamı

Sakatlığını tamamen atlatan 18 yaşında milli futbolcu Arda Güler de idmanda yer alarak takımla birlikte çalıştı.
Real Madrid, 3 Ocak Çarşamba günü TSİ 21.15’te La Liga’nın 19. haftasında Mallorca’yı konuk edecek.

SAKATLIKLAR PEŞİNİ BIRAKMADI

Real Madrid'le anlaşma sağlamadan önce Barcelona, Arsenal ve Milan gibi devleri de peşinden koşturan genç yıldız kararını eflatun-beyazlılardan yana kullanmıştı. Arda Güler için Real Madrid macerası beklenildiği gibi gitmedi. Kulübün ABD kampında dizinden geçirdiği sakatlık sonrası menisküs ameliyatı olan ve sahalardan 2 ay uzak kalan Arda Güler, bireysel antrenmanlara başladığı esnada sol arka adalesinden yaşadığı sakatlıkla 1 ay daha sahalardan uzak kalmıştı.

Haberin Devamı

Real Madridde taraftara açık idman Arda Güler gelişmesi

Real Madrid'in ligde oynadığı Rayo Vallecano ve Şampiyonlar Ligi'ndeki Braga maçlarının geniş kadrosunda yer alan Arda Güler süre alamamıştı. Teknik direktör Ancelotti, Arda Güler'in hafif bir sakatlık daha geçirdiğini ve bu yüzden süre alamadığını açıklamıştı.

HEDEFİ YENİ YILLA BİRLİKTE FORMASINA KAVUŞMAK

Arda Güler'in hedefi 2024'te Real Madrid formasıyla sahaya çıkabilmek. İspanyol basını da Arda Güler'in 2023'ü kapattığını ve 2024 yılıyla birlikte formasına kavuşabileceğini aktarmıştı.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre takımın izinli olduğu haftada bile bireysel çalışmalarını yapan Arda Güler'in kısa sürede takıma dahil olmak istediği belirtildi.

SÜPER KUPA ORGANİZASYONUNA DAHİL OLABİLİR

Mundiario'da yer alan habere göre Arda Güler'in uzun süredir beklediği an 2024 ile birliklte gerçekleşecek. Habere göre Real Madrid, Arda Güler'in 10 Ocak'ta Suudi Arabistan'daki Atletico Madrid maçında kadroya dahil etmeyi planlıyor. Haberde "Dönüşü konusundaki belirsizliğe rağmen, Süper Kupa'da oynama umuduyla tatilden sonra kadroya olası bir dönüş için değerlendiriliyor." ifadelerine yer verildi.

Daha önce 3 Ocak'taki Mallorca maçında kadro olması beklenen Arda Güler'in bu tarihte geniş kadroda yer almasının zor olduğu ifade edildi.

Yazarlar