Galatasaray ÖZEL | Galatasaray'da Rezan Epözdemir istifa etti!

ÖZEL | Galatasaray'da Rezan Epözdemir istifa etti!

15.12.2021 - 20:38 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir istifa etti. Ünlü avukatın Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı ile yapılan özel maç ve Hande Ocak Başev’in CEO olarak atanmasıyla ilgili eleştiriler nedeniyle bu kararı aldığı öğrenildi. Epözdemir dışında yöneticiler Köksal Ünlü, Işıtan Gün ve Reha Keskin’in istifa etmesi bekleniyor.

ÖZEL | Galatasarayda Rezan Epözdemir istifa etti

Nevzat Dindar - Skorer

Haberin Devamı

Galatasaray’da Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir istifa etti. Özdemir Cuma günü düzenleyeceği basıp toplantısı ile kararını kamuoyu ile paylaşacak.

Ünlü avukatın Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı ile yapılan özel maç ve Hande Ocak Başev’in CEO olarak atanmasıyla ilgili eleştiriler nedeniyle bu kararı aldığı öğrenildi. Özdemir Beşiktaş maçı sonrası siyah-beyazlıların haklı galibiyet aldığına yönelik yönetim açıklamasına da karşı çıkmıştı.

Galatasaray’da Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir dışında yöneticiler Köksal Ünlü, Işıtan Gün ve Reha Keskin’in istifa etmesi bekleniyor.

EPÖZDEMİR AÇIKLADI
You Tube'da yayınlanan bir programa bağlanan Epözdemir, hem kulüp hem de Sportif AŞ'deki görevlerinden istifa etiğini açıkladı

Haberin Devamı