Galatasaray ÖZEL - Galatasaray'da Erden Timur gerçekleri! İstifa ettiği iddia edilmişti

ÖZEL - Galatasaray'da Erden Timur gerçekleri! İstifa ettiği iddia edilmişti

17.12.2021 - 19:36 | Son Güncellenme:

Burak Elmas yönetimindeki Galatasaray'da son dönemde iki önemli idareci istifa etti. Rezan Epözdemir'in ardından Köksal Ünlü de dün akşam saatlerinde istifa dilekçesini, yönetime sundu. Galatasaray'da bu gelişmelerin ardından Erden Timur'un da istifa ettiği öne sürüldü. Erden Timur'un Galatasaray'daki son durumuna MİLLİYET ulaştı.

ÖZEL - Galatasarayda Erden Timur gerçekleri İstifa ettiği iddia edilmişti

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Stadyumu'nun isim sponsorluğunun yanı sıra Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın da isim sponsorluğunu üstlenen NEF'in sahibi Erden Timur'un son durumuna MİLLİYET ulaştı.

NEF’in sahibi Erden Timur bazı nedenlerden dolayı Gayrimenkul AŞ ve başkan danışmanlığı görevlerinden 50 gün önce ayrılma istediğini Başkan Burak Elmas’a bildirdi. Ancak Başkan Elmas bunu işleme koymadı. Erden Timur konusunun son dönemde yaşanan istifa kararlarıyla ilgisinin olmadığı öğrenildi. Erden Timur'un basketbol takımına sponsorluk desteğinin güçlü bir şekilde devam ettiği vurgulandı.

Öte yandan Timur'un 50 gün önce istifa ettiği gayrimenkul aş ve danışmanlık görevlerine yeniden dönmesi de bekleniyor.

Haberin Devamı

Erden Timur, MİLLİYET'e özel yaptığı açıklamada; konunun basına yansımasından rahatsızlık duyduğunu, bu tür konuların aile içerisinde kalması ve Galatasaray'a zarar vermemek için duyulmamasını istediğini belirtti.