Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş açıklamıştı! Ali Koç'un devre arasında yaptığı tarihi konuşma ortaya çıktı

Mert Hakan Yandaş açıklamıştı! Ali Koç'un devre arasında yaptığı tarihi konuşma ortaya çıktı

19.05.2024 - 21:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. Mert Hakan Yandaş'ın devre arasında Ali Koç'un telefon görüşmesini açıklamasının ardından Ali Koç'un devre arasında yaptığı konuşmada kullandığı ifadeler belli oldu.

Mert Hakan Yandaş açıklamıştı Ali Koçun devre arasında yaptığı tarihi konuşma ortaya çıktı

Süper Lig'in 37'nci haftasında Galatasaray deplasmanından 1-0 galip ayrılan Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş konuştu.

Haberin Devamı

Müsabakayı değerlendiren Mert Hakan Yandaş, "Aslında bütün sezonun senaryosunu seyrettik. Gel gör ki 10 kişi bile onlardan daha iyi takımız. Bu sefer olmadı. Kazanamadılar" dedi.

Fenerbahçe'nin birlik olması gerektiğini vurgulayan Mert Hakan Yandaş, "nanılmaz bir oyun oynadık, inanılmaz karakter gösterdik. Ben bu takımla gurur duyuyorum. 4 yıldır olduğu gibi yine bana saldıracaklar. Bizim tarafımızdan bunu satın alanlar olacak. üzerimize gelecekler. Ben burada olurum olmam hiç önemli değil. Fenerbahçe birlik olmadığı sürece başarması imkansız. Yaşananları görüyorsunuz. Fenerbahçe birlikte olmazsa başaramaz. Bugün oyuncular tüm camiaya nasıl birlik olunacağını gösterdi. Buraya gelen taraftar, bizi inanılmaz destekledi. Bütün maç onların sesini duyduk. Onlardan Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un devre arasında soyunma odasını aradığını dile getiren Mert Hakan Yandaş, "Başkanımız devre arası bizi aradı, inanılmaz bir destek konuşması oldu. Ona armağan olsun" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Ali Koç'un devre arasında yaptığı konuşmaya dair soruya Mert Hakan Yandaş, "Konuşmalar özel. Çok teşekkür ediyorum başkana. Takımın motivasyonunu artırdı. Devre arası 10 kişi girmemize rağmen onları yeneceğimizi biliyoruz, bir kişinin bile şüphesi yok. Hepimizin emindik. İnanılmaz mutluyuz. Allah'a şükürler olsun. Onlara burada şampiyonluk kutlatmadık. Daha doğrusu senaryoyu bozduk. Çok mutluyum" cevabını verdi.

Çok mutlu olduklarını vurgulayan Mert Hakan Yandaş, "Biz bir aileyiz. Hocamızla da fikir alışverişleri oluyor. Saha odaklı herkes. İyi bir aileyiz. Bunu göstermek istiyorduk. Çok yıprandık bu sezon. Bir camia nasıl mücadele eder gösterdik. Bir oyuncu grubu daha ne kadar karakter gösterebilir. Sonu şampiyonluk olur olmaz ama bu takım şampiyonluğu ne kadar hak ettiğini gösterdi. İttifakları bozduk, oyunları bozduk. Galibiyetten dolayı çok mutluyuz" dedi.

Haberin Devamı

ALİ KOÇ'UN KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Galatasaray maçının devre arasında yaptığı konuşmada kullandığı ifadeler belli oldu.

Sports Digitale'in haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, oyuncularına yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi:

"Bugün kazansanız da kazanmasanız da her birinizle gurur duyuyorum. Siz harika oyunculardan, harika karakterlerden oluşan mükemmel bir takımsınız. 10 kişi olsanız da sahaya koyduğunuz ruhla bu maçı alacaksınız. Haydi beyler ailemiz için, Fenerbahçe için. Alın bu maçı. Kimin hak ettiğini herkese gösterin. Hak eden sizsiniz."

"ENGEL OLMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Karşılaşmaya iyi başladıklarını belirten Mert Hakan Yandaş, “Bütün sezonun senaryosu yaşandı bugün ilk yarıda. Maça çok iyi başladık. 11’e 11’ken iki tane net pozisyonumuz var. Sonra alışık olduğumuz 10 kişi kalma serüveni başladı. 10 kişi kalınca burada galip gelmeye alışkınız, herkes biliyor. Orada iyi oynamaya devam ettik. Fred’in pozisyonu var, Batshuayi’nin pozisyonu var. İçeri girdiğimizde takım arkadaşlarım ve hocamız bir an bile şüphe etmedi. Herkes kazanacağımızı biliyordu. Onların ne kadar tedirgin oynadığını hissetmiştik. Bunu hissettiğinizde kazanacağınızdan emin oluyorsunuz. Senaryoyu tersine çevirdiğimiz için çok mutluyuz. Burada bütün sezon verilen emeğin göstergesi oldu. Bütün camiaya bu oyuncu grubunun ne kadar karakterli olduğunu gösterdik. Zaten onlar da biliyordu bunu. Bugün taçlandırmak istiyorduk. Bütün hafta sadece buna odaklandık. Oyuncu arkadaşlarıma, herkese çok teşekkür ediyorum. Buraya gelen taraftarımıza teşekkür ederim. Bir dakika bile sahada seslerini duymadığım an olmadı. Normalde imkansız bir şeydir bu. İnanılmaz kazandık. Dünyanın her yerinde olan bir şey. Normalde yanlarına gitmemiz lazım. Engel olmaya çalışıyorlar, bugün galibiyete nasıl engel olamadılarsa ona da engel olamayacaklar büyük ihtimalle. Samandıra’da onlarla buluşacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"TAKIM ARKADAŞLARIMLA, CAMİAMIZLA GURUR DUYUYORUM"

Bir gazetecinin sorusu üzerine Mert Hakan Yandaş, sözlerini şöyle noktaladı:

“Medyanızı tebrik ediyorum. Bu işte çok organizesiniz. Ama pes ettiremediniz. Ben asla pes etmeyeceğim. Arkadan dolanmaları, bugünkü işleri çok iyi yapıyorsunuz. Maalesef bizim eski futbolcularımız, camiamız satın aldığı için bunu iyi yapıyorsunuz. Ama böyle karakterli takım olduğunda da buradaki bütün organizasyonu bozmak zorunda kalıyorsunuz. Takım arkadaşlarımla, camiamızla gurur duyuyorum.”

Yazarlar