Galatasaray Mauro Icardi'den Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası flaş paylaşım!

Mauro Icardi'den Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası flaş paylaşım!

06.05.2024 - 22:22 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin Konyaspor deplasmanında 0-0 berabere kaldığı maçın ardından flaş bir paylaşımda bulundu.

Mauro Icardiden Fenerbahçenin puan kaybı sonrası flaş paylaşım

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin 0-0 sona eren Konyaspor maçının ardından flaş bir paylaşımda bulundu. Icardi, sarı-lacivertlilerin Sivasspor maçında yaşadığı puan kaybının ardından da benzer paylaşımda bulunmuştu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE, KONYA'DA TAKILDI

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin 2 puan kaybı sonrası Galatasaray ile puan farkı 6'ya yükseldi. Fenerbahçe, Süper Lig'in 36. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk edecek. Galatasaray ise Olimpiyat Stadyumu'nda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

ICARDI'DEN FLAŞ PAYLAŞIM

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kalması sonrası bir paylaşım yaptı.

Bitime 3 hafta kalan puan farkının 6'ya çıkması sonrası Instagram hesabından bir paylaşım yapan Mauro Icardi, Hatayspor maçında yaptığı "uyku" sevincini paylaştı.

Haberin Devamı

İşte Mauro Icardi'nin paylaşmıı;

Mauro Icardiden Fenerbahçenin puan kaybı sonrası flaş paylaşım