Galatasarayİtalya'dan flaş iddia! İşte Mauro Icardi'yi isteyen iki dev takım

İtalya'dan flaş iddia! İşte Mauro Icardi'yi isteyen iki dev takım

27.07.2024 - 09:13 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yeni sezon 9 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak. Kulüpler iddialı kadro kurmak için transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

İtalyadan flaş iddia İşte Mauro Icardiyi isteyen iki dev takım

Süper Lig'de kulüpler, teknik direktörlerin talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarını hummalı biçimde sürdürüyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri...

BEŞİKTAŞ'TA JOTA İDDİASI! KİRALIK FORMÜLÜ

Arabistan’ın Al Ittihad Kulübü’nde forma giyen Portekizli sol kanat oyuncusu Jota ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. 25 yaşındaki futbolcunun takımında yaşadığı mutsuzluk ve Avrupa’ya dönme arzusu, Beşiktaş ile yollarının kesişmesini sağladı. Al Ittihad’da geçirdiği sezonda 25 maçta 5 gol ve 1 asist ile performans sergileyen Jota’nın kontratı 2026 yılında sona erecek. Yabancı oyuncu kuralı nedeniyle transfer konusunda oldukça temkinli davranan Kartal, Arabistan basınında çıkan haberlere göre gelecek vaat eden Jota transferi için satın alma opsiyonlu kiralık formülü ile masada.

TEKLİFE SICAK BAKIYOR
Portekizli genç yıldız, Benfica altyapısında yetişti. Benfica, Real Valladolid, Celtic gibi takımların formasını giydikten sonra Al Ittihad’ın yolunu tutan Jota, Avrupa’ya dönmek istediği için Beşiktaş’ın teklifine sıcak bakıyor. Jota transferi için şimdi kulübü Al Ittihad’ın yanıtı bekleniyor. Al Ittihad Kulübü Jota’yı kadrosuna katmak için Celtic’e 29.1 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. (Fanatik)

 

FENERBAHÇE'DEN ORTA SAHA OPERASYONU! İKİ ADAY VAR

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Fred-İsmail ikilisinden memnun olsa da yoğun maç trafiğinde sakatlık ve kart cezası gibi ihtimalleri de hesaba katarak, bu bölgede sıkıntı yaşamak istemiyor. Gündemde öne çıkan iki isim var. Bu isimlerden ilki Sander Berge... Berge, Burnley’de forma giyerken 26 yaşındaki Norveçli futbolcunun Championship ekibiyle 2027’ye kadar kontratı bulunuyor.

ADAYLAR BERGE VE AMRABAT
Geçtiğimiz yaz Sheffield’tan 14 milyon Euro bonservisle transfer edilen Berge, Premier Lig’de 37 karşılaşmada forma giydi, 1 gol atarken, 2 asist yaptı. Etkili performansına rağmen Burnley’in alt lige düşmesine engel olamayan 1.95 boyundaki orta sahanın, Championship’te oynamamak istemediği İngiliz basınında yazılıyor. Öne çıkan isimlerden ikincisi Sofyan Ambarat ise geride bıraktığımız sezon Manchester United’ta kiralık oynamıştı. Fakat İngiliz devi, Faslı yıldızın bonservisini almadı. Fiorentina’ya geri dönen Ambarat’ın hâlâ ManU’nun gündeminde olduğu konuşulsa da transferiyle ilgili net bir gelişme yok. Fenerbahçe Yönetimi, her iki oyuncu konusunda da temasları hızlandırmaya hazırlanıyor. Orta saha transferinde maliyeti düşürmek adına fazla aceleci davranılmayacak. (Fanatik)

 

 

 

GALATASARAY'DAN WENDEL İÇİN SON GİRİŞİM

Galatasaray, Zenit'ten Wendel için son bir girişimde bulundu.

Ruslar kapıyı 30 milyon Euro’dan açtı, sonra 25 milyon Euro nakite indi. Sarı-kırmızılılar ise 20 milyon Euro ve sonraki satıştan pay önerip, “Kararınızı verin,” dedi. (Sabah)

Haberin Devamı
ICARDI'YE 2 DEV TALİP

Son 2 sezondur Galatasaray’da gösterdiği performans ile sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi için ayrılık iddiası ortaya atıldı. İtalya'nın en iyi scoutlarından biri olarak kabul edilen Michele Fratini, Icardi'yi isteyen iki dev takımı açıkladı.

"Milan şu anda sessiz ama Mauro Icardi'yi almayacaklarından emin miyiz? Romelu Lukaku'yu isteyen Napoli de Icardi'yi isteyebilir. Bence Milan ve Napoli, Mauro Icardi için yarışacak."

Icardi'nin sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

SEMİH'E SUUDİ ARABİSTAN'DAN İLGİ

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ın 18 yaşındaki santrforu Semih Kılıçsoy'a Avrupa'nın ardından Suudi Arabistan'dan ilgi bulunduğu kaydedildi.

Rudy Galetti'nin haberine göre; Semih Kılıçsoy'un Suudi Arabistan'dan kulüplerin radarında olduğu belirtildi. Transferde önümüzdeki günlerde gelişmelerin yaşanacağı aktarıldı.

18 yaşındaki hücum oyuncusunun Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Semih Kılıçsoy'un güncel piyasa değeri 12 milyon euro.