Almanya Bundesliga Kruse'den küfürbaz taraftara Dilara tepkisi: Bana bir video gösterdi

Kruse'den küfürbaz taraftara Dilara tepkisi: Bana bir video gösterdi

01.05.2024 - 11:08 | Son Güncellenme:

Almanya'da amatör bir takım Dersimspor ile sahalara dönen ve kiloları şaşkınlığa neden olan eski Fenerbahçeli yıldız, maçın ardından eşine yönelik küfürlü tezahürata büyük tepki gösterdi.

Kruseden küfürbaz taraftara Dilara tepkisi: Bana bir video gösterdi

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen eski Alman yıldız Max Kruse, futbolu bırakmış, ancak geçtiğimiz günlerde 9. Lig ekibi Dersimspor ile futbola geri dönmüştü. 36 yaşındaki eski yıldız, Pazar günü Dersimspor için ilk maçına çıktı. Spandauer Kickers III karşısında alınan 1-1 beraberlikte bir de asist yaptı.

Haberin Devamı

KİLOLARI GÜNDEM OLDU
Max Kruse'nin sahadaki halini görenler ise gözlerine inanamadı. Alman yıldızın kiloları dikkatlerden kaçmadı. Başta Almanya olmak üzere bir çok ülkede gündem oldu.

Kruseden küfürbaz taraftara Dilara tepkisi: Bana bir video gösterdi

'BANA BİR VİDEO GÖSTERDİ'

Kruse maçın ertesi gününde bir video yayınladı. Alman yıldız, tribünlerden maçı izlemeye gelen eşine edilen küfürlü tezahüratlar hakkında konuştu: Saha içinde ve dışında belden aşağı konuşmanın oyunun bir parçası olduğunu biliyorum. Ama karımı bunun dışında bırakın! Bana destek olmak için oradaydı ve bazı taraftarlar - ben sahada duymadım ama - daha sonra bana bir video gösterdi. Eşime küfür etmişler.

'KARIMI BU İŞE KARIŞTIRMAYIN' 

Böyle bir şey bel altıdır, kendinizi sorgulamalısınız, bu işin bir parçası değil. Bana saldırırsanız sorun değil, önemsemiyorum ama karımı bu işin dışında tutun. Bu konuda benim kadar rahat olmayan insanlar da var. Karımı bu işe karıştırmak zorunda değilsiniz. Bana küfür etseniz tamam ama karıma hakaret edip sonra da benimle fotoğraf çektirmek istemeniz... Eğer bunu bana o anda söyleseydi, iş kesinlikle farklı yerlere giderdi.

Yazarlar