İtalya Serie A Hakan Çalhanoğlu'ndan Arda Turan itirafı! Kenan Yıldız vurgusu: Ballon d'Or adayı olabilir

Hakan Çalhanoğlu'ndan Arda Turan itirafı! Kenan Yıldız vurgusu: Ballon d'Or adayı olabilir

18.04.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu suskunluğunu bozdu. Arda Turan'la ilgili itirafı dikkat çeken Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız'la ilgili övgüde bulundu.

Hakan Çalhanoğlundan Arda Turan itirafı Kenan Yıldız vurgusu: Ballon dOr adayı olabilir

Serie A ekiplerinden Inter'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu açıklamalarda bulundu. A Milli Futbol Takımı'ndan eski kaptanı Arda Turan'la ilgili itirafta bulunan Hakan Çalhanoğlu, Juventus'un genç oyuncusu Kenan Yıldız'ı övdü.

Haberin Devamı

"Soyunma odasına en çok sorun çıkaran oyuncular kimler" sorusuna Hakan Çalhanoğlu, "Barella, Thuram ve Arnautovic. Ben yokken Marko'ya penaltı attırırım, o da iyi penaltı atar. Ben penaltı kullandığımda Simone Inzaghi iyi şans getirmesi için her zaman sırtına dokunur" cevabını verdi.

Inter'deki takım arkadaşlarının özelliklerine dikkat çeken Hakan Çalhanoğlu, "Dimarco'ya yemek teklif ederdim, Barella ile tatile giderdim ve kredi kartımı Lautaro'ya verirdim. İdeal Inter oyuncusu Frattesi'nin fiziğine, Buchanan'ın hızına, Mkhitaryan'ın tekniğine ve benim özelliklerime sahip olmalıdır" diye konuştu.

"Birlikte oynadığın en iyi futbolcu kimdi" sorusunu yanıtlayan Hakan Çalhanoğlu şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Milli Takım'da kaptanımız olduğu dönemde Arda Turan. Karşılaştığım en güçlü rakip ise Neymar. Beşe beş takım arkadaşı olarak kalede Szczesny, savunmada van Dijk, orta sahada Barella ve Mkhitaryan, hücumda ise Mbappé'yi seçerdim."

Kenan Yıldız'la ilgili konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Çok yetenekli, çok iyi ve çok aç, Szczesny ile aynı fikirdeyim. Birkaç yıl içinde Ballon d'Or'a aday olabilir" dedi.

Yazarlar