Fenerbahçe Fenerbahçe'den transfer hamlesi! Jorge Jesus gözdesini istedi

Fenerbahçe'den transfer hamlesi! Jorge Jesus gözdesini istedi

29.11.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada takımı gözden geçirme fırsatı bulan Jorge Jesus'tan dikkat çeken bir hamle geldi. Portekizli teknik adam hem lig hem de Avrupa'da lider olan sarı-lacivertlilerde eksik gördüğü mevkiye transfer istedi. İşte Jorge Jesus'un Fenerbahçe'de görmek istediği isim...

Fenerbahçeden transfer hamlesi Jorge Jesus gözdesini istedi

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde lider olarak Dünya Kupası arasına giren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı. Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertlilerde eksik görülen mevkiler için harekete geçildi. Bu doğrultuda Portekizli teknik direktörün Fenerbahçe'de görmek istediği yıldız futbolcu ortaya çıktı. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Joshua King, Dünya Kupası’nın ardından Fenerbahçe’nin en kritik isimlerinden biri olacak. Teknik Direktör Jesus’un en çok güvendiği oyuncuların başında gelen futbolcu, tam olarak hazır olmasa da ilk Kiev maçlarında sahaya sürülmüş, ona olan güven ortaya konulmuştu. King zamanla toparladı ve fizik kalitesini arttırınca önemli parçalardan biri haline geldi. Yaşadığı sakatlığı tam olarak atlatan ve hazır hale gelen futbolcu, ligin ikinci bölümünde Jesus’un elini fazlasıyla rahatlatacak.

Fenerbahçeden transfer hamlesi Jorge Jesus gözdesini istedi

ALTAY VE SZALAI TAKIMA KATILDI

Yeni dönem çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Fenerbahçe’de, Dünya Kupası arası sezon başındaki kamplar kadar ağır geçiyor. Teknik heyet, taktik ve kondisyon çalışmalarını artırırken, son çalışmalarda futbolcular bu yüklemeler sırasında oldukça yoruldu. Sarı-lacivertliler, oynayacakları hazırlık maçlarıyla da işin taktik yönünü güçlendirecek. Öte yandan dün Can Bartu Tesisleri’ndeki antrenmana, milli takımlardan dönen Altay ve Szalai de katıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden transfer hamlesi Jorge Jesus gözdesini istedi

HEDEF YENİDEN NINO

Sezonun kalan bölümünde olası bir stoper sakatlığında sıkıntı yaşamamak için harekete geçen Fenerbahçe hedefini belirlemişti. Sarı-lacivertliler, sezon başında Nino için girişimlerde bulunmuştu. Ancak yaz aylarında Brezilya’da lig devam ettiği için Fluminense, kaptanına gelen teklifleri geri çevirdi. Fenerbahçe, ocak ayında stoper takviyesi yapmayı planlıyor ve 25 yaşındaki savunmacı yine listede. Nino konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçeden transfer hamlesi Jorge Jesus gözdesini istedi

Brezilyalı stoperin sözleşmesi 2024’ün sonunda bitecek. Fluminense, Nino’ya 2027 yılına kadar sürecek yeni bir kontrat teklif etti. Yeni mukavelede, başarılı oyuncunun senelik 1 milyon 300 bin euro olan maaşı da 1 milyon 800 bin euroya yükselecek. Sambacı, bu teklife vereceği yanıtla kariyerini şekillendirecek. Nino’nun Avrupa’da kendisini denemek istediği yönünde haberler geliyordu.

BONSERVİSİ DE BELLİ OLDU

25 yaşındaki stoper eğer yeni sözleşmeyi kabul ederse, muhtemelen Avrupa defterini tamamen kapatarak uzun süre Fluminense’de kalmaya devam edecek. Ancak Nino’nun yeni kontrat önerisini geri çevirmesi halinde Brezilya ekibinin, yıldız stoperin satışına yeşil ışık yakacağı öne sürüldü. Fluminense’nin başarılı savunmacı için kapıyı 7 milyon eurodan açması bekleniyor.

Haberin Devamı