Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan şampiyonluk şansı sorusuna cevap!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan şampiyonluk şansı sorusuna cevap!

27.04.2024 - 21:38 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de İsmail Kartal mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu. Kartal, Dzeko'nun yedek kalmasıyla ilgili cevap verdi.

Süper Lig'de Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de İsmail Kartal mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

RAKİBİMİZ GÖMÜLDÜ
"Bugünkü maça kazanmak için çıkmıştık, iyi hazırlanmıştık. Maça çok iyi başladık. Oyuncularım ne istediysem hepsini çok iyi yaptılar. İlk 15-20 dakikada yüzde yüz 3-4 pozisyonumuz var. Çok tempolu, çok coşkulu ve yüksek enerjiyle başladık. Bu oyunumuz, tribünleri motive etti. Onlar da çok iyi destekledi. Rakip 25. dakikada 10 kişi kaldı ve 30'da biz gol bulduk. Golden sonra rakip takım gömüldü, bizim oyunumuz üretkenlik anlamında düştü, daha az pozisyon oldu. İlk devre 1-0 bitti. Devre arasında 1-0'ın yetmeyeceğini 2, 3, 4 gol bulmamız gerektiğini söyledi. Beşiktaş'ın geçmişte 10 kişi kalmasına rağmen buradan puanla ayrıldığını söyledik devrede. İkinci golü bulduk, 3-4 olabilirdi. Net pozisyonlar vardı. Cenk'in attığı golle 2-1 bitti. Kazanmasını bildik. Yolumuza devam ediyoruz. İsmail'e üzgünüz. Ayağında bir sakatlık var. Mecburi bir değişiklik yaptı. Sağlık ekibimiz uğraşıyor. Sonuçları yarın sağlık ekibinden öğreneceğiz. Şu an belli bir şey yok."

Haberin Devamı

DZEKO CEVABI
"Biz bir takımız. Maç maç düşünüyoruz. Herkesin birbirine saygısı var. Batshuayi'nin oynamasının daha doğru olacağını düşündük. Hafta içinde de antrenmanlarda iyi performans ortaya koydu. Bu maçta tercimiz Batshuayi'ydi. Boksta Avrupa şampiyonu olan Busenaz ve Buse Naz kızlarımızı tebrik ediyoruz."

ŞAMPİYONLUK ŞANSI
"Galatasaray'a karşı şampiyonluk şansınızı yüzde kaç olarak değerlendiriyorsunuz?"

"Yüzdesel olarak değil, önümüzdeki 4 maçı kazanarak son ana kadar şampiyonluk yarışının içinde olmak istiyoruz. Biz ümidimizi ve inancımızı kaybetmedik. Son ana kadar inancımızı sürdürmek istiyoruz."

İsmail Kartal, dün Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen yemek organizasyonuyla ilgili gelen bir soruyu ise “Bir aile olarak hep birlikte yemek yedik ve toplantılar yaptık. İnancımızın devam ettiğini hep beraber ortaya koyduk. Başkan da bunu gördü ve hissetti” şeklinde cevapladı.

“SON OYNADIĞIMIZ MAÇLARA BAKTIĞIMIZDA HAKEMLERİMİZ DAHA DİKKATLİ”

Sezon boyunca hakemlerin kendilerine ve rakiplere gösterdiği sarı kartları değerlendirmesi istenen Kartal, konuyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Biraz geriye gidersek bize kolay sarı kartlar çıkartıldı. Bunun sıkıntısını yaşadık. Son oynadığımız maçlara baktığımızda hakemlerimiz daha dikkatli. Hem bize hem de rakibe daha doğru kartlar gösterebildiklerini görebiliyoruz.”