Beşiktaş Bilal Meşe'den Beşiktaş'a öneri: Yabancılara paraları çarçur etmeyin! Alın size yerli hoca

Bilal Meşe'den Beşiktaş'a öneri: Yabancılara paraları çarçur etmeyin! Alın size yerli hoca

20.04.2024 - 07:59 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, karşılaşmayı değerlendirdi ve siyah-beyazlı ekibe öneride bulundu.

Bilal Meşeden Beşiktaşa öneri: Yabancılara paraları çarçur etmeyin Alın size yerli hoca

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü konuk etti. Siyah-beyazlı ekip sahadan 2-0 galip ayrılırken golleri 18'inci dakikada Ernest Muçi ve 67'nci dakikada Jackson Muleka kaydetti.

Haberin Devamı

Maçın ardından Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, karşılaşmayı değerlendirdi ve siyah-beyazlı ekibe öneride bulundu.

İşte teknik adam işte üç puan / Bilal Meşe

Hep aynı gelişmeleri yazıyoruz, ama mecbur kalıyoruz! Beşiktaş acaba tarihinde böylesi bir sezon yaşamış mı, varsa da ben anımsamıyorum! Kadrosu derin, gelin görün ki, Ümraniye tesis olmaktan çıkmış adeta revire dönmüş! Artı baş döndüren bir teknik adam enflasyonu yaşanmış, biri gidiyor, biri geliyor! Tek kalıcı olan nöbetçi hoca Serdar Topraktepe, yani zor günlerin adamı! Unutmayalım ki Topraktepe, Kartal Yuvası’ndan bugünlere geldi, oranın ekmeğini yedi, havasını suyunu çok iyi bilir.

Topraktepe’nin elindeki malzeme bol gibi gözüküyor, ancak sakatlıklar nedeniyle sınırlı, sıkıntılı! Sakatı var, performans düşüklüğü yaşayanı var, onlar kendini bilirler! Hadi siz siz olun iyi futbol oynayan Ankaragücü karşısına ideal 11’i sürün?
Topraktepe’nin sahaya sürdüğü kadro geçmişe oranla baskı yapan, üreten, kaçıran, istekli bir takımdı. Açıkçası futbol adına biraz keyif aldık, gözümüzün pası silindi. Kuşkusuz futbolun bir tık yukarı çıkmasında konuk takımın da katkısı yok değildi. Tehlikeli kramponları var, ancak Kartal’ın savunması onları iyi kontrol etti.

Haberin Devamı

Coşkulu oynayan Kartal 18’de Muçi’nin şık golüyle öne geçti. İlk yarıda Muçi, Gedson ve Rashica’nın gollük şutlarına kaleci Bahadır geçit vermedi. Aslında maçın bir başka anlamı da var. Kartal, Türkiye Kupası’nda iki kez Ankaragücü ile final için mücadele edecek, yani kupanın provası dersek abartmış olmayız. Ali Sowe ilk yarıda net pozisyonda kafayla topu dışarı attı. Artı Morutan’ın orta şut karışımı şutunda topun yan direkten döndüğünü de anımsatalım.
İkinci yarıda Kartal bıraktığı yerden devam etti. Nitekim Ghezzal’ın frikiğinde top üst direkte patlarken, Rashica’nın korner atışına iyi yükselen Muleka kafayı çaktı, farkı ikiye taşıdı. Muleka bu golle Topraktepe’nin güvenini de boşa çıkarmadı.
Evet, dileriz yönetim bu negatif sezondan dersler çıkarır, sağda solda yabancı hoca arayışını rafa kaldırır! Niye mi, elinizin altında Kartal’ın öz evlatlarından Serdar Topraktepe var. Ona sahip çıkın, yabancılara da paraları
çarçur etmeyin! Alın size yerli hoca, alın size üç puan daha ne olsun? NOKTA!!!