Beşiktaş Beşiktaş'ta Ante Rebic rest çekti! 'Paramı almadan gitmem'

Beşiktaş'ta Ante Rebic rest çekti! 'Paramı almadan gitmem'

18.04.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın sezon başında Milan'dan kadrosuna kattığı Ante Rebic bu sezon beklentilerin altında kaldı. Siyah-beyazlı takımda gelecek sezon kadroda düşünülmeyen başarılı futbolcunun rest çektiği aktarıldı.

Beşiktaşta Ante Rebic rest çekti Paramı almadan gitmem

Serdar Topraktepe yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlı takımda bu sezon bir türlü bekleneni veremeyen Ante Rebic'in biletinin kesildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın gelecek sezon kadroda düşünmediği 30 yaşındaki oyuncunun çarpıcı bir karar aldığı belirtildi. Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'tan yıllık 2 milyon 500 bin euro kazanan Ante Rebic'in bu maaşı bırakmak istemediği kaydedildi. 30 yaşındaki futbolcunun, aldığı yıllık ücreti karşılaşayacak kulüp bulmaması halinde Beşiktaş'ta kalmayı planladığı vurgulandı.

Beşiktaş'ta idarecilerin Ante Rebic'in menajerine kulüp bulması yönünde talimat verdiği aktarıldı. Siyah-beyazlıların da Ante Rebic için kulüp arayışında olduğu belirtildi.

Beşiktaşta Ante Rebic rest çekti Paramı almadan gitmem

Ante Rebic bu sezon Beşiktaş'ta 23 maçta forma şansı buldu ve 691 dakika sahada kaldı. 30 yaşındaki kanat oyuncusu bu müsabakalarda 1 gol attı ve 5 asist üretti.

Ante Rebic'in Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Ante Rebic'in güncel piyasa değeri 3 milyon 200 bin euro.

Haberin Devamı

NK Vinjani altyapısında futbola başlayan Ante Rebic daha sonra NK Imotski, RNK Split, Fiorentina, RB Leipzig, Hellas Verona, Eintracht Frankfurt ve Milan'da oynadı. Hırvatistan Milli Takımı'nda 42 maça çıkan 30 yaşındaki kanat oyuncusu, 3 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar