İspanya La Liga Ancelotti'den Arda Güler'e uyarı: Bir daha yapma!

Ancelotti'den Arda Güler'e uyarı: Bir daha yapma!

27.04.2024 - 09:12 | Son Güncellenme:

La Liga'nın 33. haftasında Real Madrid, Real Sociedad'ı deplasmanda Arda Güler'in golüyle 1-0 mağlup etti. Maçın ardından İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti, milli yıldızı bir konuda uyardı.

Ancelottiden Arda Gülere uyarı: Bir daha yapma
VINICIUS, ARDA'YA LAKAP TAKTI: GOLER

Real Madrid'in dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı Vinicius Junior, Arda Güler'e 'Goler' lakabını taktı. Vinicius'un Arda'ya 'Goler' lakabını takmasının sebebinin kısıtlı dakikalar alsa bile her maçta tehlikeli pozisyon yaratması ve golle sonuçlandırması olduğu vurgulandı.

TAKIM ARKADAŞLARI SOSYAL MEDYA HESABINA YAZDI

Arda Güler'in Real Sociedad maçının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma milli futbolcunun eski ve yeni takım arkadaşları yorum üzerine yorum yazdı. Ayrıca Alex de Souza da Arda Güler'i tebrik etti.

Alex de Souza, Serdar Dursun, Luka Modric, Jude Bellingham, Courtois, Batshuayi ve Rüdiger gibi isimler Arda Güler'i performansından ötürü tebrik etti.

FLORENTINO PEREZ'İ DE MEST ETTİ

Arda Güler'in kulüpteki geleceğinin sorgulandığı günlerde Florentino Perez de rahat bir nefes aldı. İspanyol basınına yansıyan haberlere göre Arda Güler bu sezon sonu kulüpten kiralık olarak ayrılacaktı. Kulüp yönetimi ve Ancelotti'nin aldığı ortak karar doğrultusunda milli futbolcu kendini geliştirebileceği bir kulübe kiralancaktı. Fakat Real Sociedad mücadelesindeki oyunu ve golü, kısıtlı dakikalarda sergilediği performansıyla Arda Güler, gelecek sezon da Real Madrid'de kalacak.

Florentino Perez, Arda Güler'in Real Sociedad maçında attığı gole "Attığı gol kolay değil, çok iyiydi." sözleriyle tepki verdi.

Haberin Devamı
MAÇTAN SONRA ARDA'YI UYARI: BİR DAHA YAPMA

Carlo Ancelotti maçın hemen ardından Arda Güler'i tebrik etti ve milli yıldızı bir konuda özellikle uyardı. Defensa Central'de yer alan habere göre Ancelotti, Arda Güler'in hakeme itiraz ettiği pozisyon için milli oyuncuya "Bir daha itiraz etme. Bunu yapma. Henüz daha çok gençsin, bu yüzden sarı kart görme. Atılabilirsin." ifadelerini kullandı.

ANCELOTTI: GELECEK SEZON DA BİZİMLE

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in gelecek sezon da takımda kalacağını ve kiralık olarak ayrılmayacağını ifade etti.

Carlo Ancelotti maçın ardından Arda Güler hakkında şunları söyledi:

"Arda Güler bizim geleceğimiz için çok önemli bir oyuncu. Tabii ki gelecek sezon takımda kalacak. Arda Güler'in olağanüstü bir kalitesi var, o bir yetenek, oynadığı dakikalardan daha fazla gol attı, bu onun sahip olduğu bir yetenek." diye devam devam etti. Ancelotti, ayrıca Arda Güler için, "Saf bir yetenek, altın gibi! Çok iyi çalıştı. Daha önceden de ilk 11'de oynayabilirdi çünkü çok iyi antrenmanlar yapıyor ama çok genç ve yavaş yavaş başrol olarak sahneye çıkacaktır."

İSPANYA'DA GÜNDEM ARDA GÜLER

Arda Güler'in Real Madrid formasıyla LaLiga'da ilk kez ilk 11'de sahaya çıktığı karşılaşmada attığı golle galibiyeti getirmesi geniş yankı uyandırdı. İspanyol basını, Türk futbolcuyu manşetlere çıkardı.

İspanyol basınından yansımalar şu şekilde:

EL PAIS: Arda Güler'in iz bırakmasına çok az şey yetiyor. Bu sezonki flaş anları unutulmaz: Osasuna'ya karşı altı dakikada sahanın ortasından üst direğe bir şut, iki dakikada Celta'ya karşı bir gol. Sociedad karşısında yarım saat geçmeden tekrardan bir gol.

AS: Güler partiye katıldı. Arda Güler hayalet bir transfer değilmiş. Türk oyuncu yaşının gösterdiğinden daha az acemi. Aynı zamanda çalışkan ve şutu da var.

EL CONFIDENCIAL: Arda Güler'in tek golü, eflatun-beyazlıların üç puanı almasına yetti. Arda büyükleri tarafından göz ardı edilmekten hoşlanmayan çocuklar misali takımda daha fazla yer almayı talep etti. Golü ve harika oyunu, daha fazlasını yapabileceğini gösterdi.

MARCA: Arda Güler, ligdeki ilk maçında prestijli bir rakibe karşı muhteşem detaylara imza attı. Türk oyuncu maçın başlarında rakip savunma karşısında biraz zorlandı ama onun koruyucu meleği var. Birkaç klas kontrolün ardından, doğru zamanda beklenmedik yerde ortaya çıktı.

EL PERIODICO: Ancelotti, Bayern Münih'i düşünerek yedek oyuncuları tercih etti, ancak Türk futbolcunun golü ona Anoeta'da üç puan kazandırdı.

ONDA CERO: Arda Güler şampiyonluğu Real Madrid'e yaklaştırdı. Ancelotti, Münih'i düşünerek çok fazla rotasyon yaptı ve daha az alışılmış oyunculara şans verdi. Herkesin üzerinde parlayan isim galibiyet golünü atan Arda Güler oldu.

OK DIARIO: Arda Güler, attığı golle ve harika bir oyunla Ancelotti'nin kendisine sunduğu fırsatı değerlendirdi. Güler, çok istediği ve Ancelotti'ye çok pahalıya mal olan bu fırsatı değerlendirdi. Özel bir ışığı olan insanlar var ve Arda Güler de onlardan biri gibi görünüyor. Fırsat verildiğinde, istediğinden daha az sıklıkla iz bırakan özel bir oyuncu.

MUNDO DEPORTIVO: Arda Güler Anoeta'da mutlu mesut... LaLiga'da yaz aylarında Real Madrid'e imza atan Türk futbolcu Arda Güler, Anoeta'da ikinci golünü atmanın mutluluğunu yaşadı.

Haberin Devamı
Yazarlar