Antalyaspor Alex de Souza bombası! Anlaşma sağlandı, Türkiye'ye dönüyor

Alex de Souza bombası! Anlaşma sağlandı, Türkiye'ye dönüyor

03.05.2024 - 18:15 | Son Güncellenme:

Brezilya'da Avai'deki görevinden ayrıldıktan sonra 1 yıldır boşta olan Alex de Souza'nın Süper Lig ekibiyle el sıkıştığı öğrenildi. 46 yaşındaki Brezilyalı futbol adamının, gelecek sezon Süper Lig ekibini çalıştıracağı belirtildi.

Alex de Souza bombası Anlaşma sağlandı, Türkiyeye dönüyor

Brezilya'da Avai'yi çalıştırdıktan sonra yaklaşık 1 yıldır bir takımla anlaşmayan Alex de Souza ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 46 yaşındaki teknik direktörün gelecek sezon Süper Lig'de görev yapmaya hazırlandığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Ajansspor'un haberine göre; Antalyaspor yönetimi, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş ile anılmasının ardından ve geleceğinin henüz netlik kazanmaması nedeniyle harekete geçti. Futbolculuk döneminde Fenerbahçe'de uzun yıllar forma giyen Alex de Souza'nın Antalyaspor ile anlaştığı kaydedildi.

Antalyaspor'un Alex de Souza ile ilk temasını yaklaşık 2 ay önce kurduğu belirtildi. Brezilyalı teknik direktörün kısa süre önce Türkiye'ye geldiği ve Antalya'da bulunduğu aktarıldı.

Alex de Souza bombası Anlaşma sağlandı, Türkiyeye dönüyor

Alex de Souza, teknik direktörlük deneyimine Sao Paulo U20 Takımı'nda başlamıştı. 46 yaşındaki futbol adamı daha sonra 5 ay boyunca Avai'yi çalıştırmıştı.

Antalyaspor, Sergen Yalçın yönetiminde bu sezon 19 maça çıktı. Kırmızı-beyazlılar bu süreçte 6'şar galibiyet ve beraberlik ile 7 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.