1.Lig 90+3 Ege'de Futbol | Sevdalı yüreklerle inandık hepinize kupayı getirin İzmir'e

90+3 Ege'de Futbol | Sevdalı yüreklerle inandık hepinize kupayı getirin İzmir'e

17.04.2024 - 12:57 | Son Güncellenme:

Trendyol 1. Lig’de son 4 haftaya en yakın rakiplerinin 8 puan önünde ikinci sırada giren Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Artık geri sayıma geçildi. Rehavete kapılmadan hedefe odaklanmalılar. Bir şehir arkalarından şampiyonluğa hazırlanıyor' dedi.

90+3 Egede Futbol | Sevdalı yüreklerle inandık hepinize kupayı getirin İzmire

Bülent Buda: Temposu düşük, atakları zayıf ve de haliyle gol pozisyonu sınırlı yere yatmaları sınırsız, renksiz bir oyun...

Haberin Devamı

90 dakikanın sonuna eklenen süre 6 dakika! Yüksek tempolu 6 dakika ve Ramon Pascal Lundqvist’in fantastik eşitlik golü. Kale önüne yüksekten gönderme isteğini bir tık atlayarak gol oldu. O gol, esnemeden ötürü yorgun düştüğümüz anlarımıza gerçekten iyi geldi.

Ahmet Ildız, Doğan kulübede risk edilmediler galiba? Giresun’da ısınma turlarına başlarlar gibime geliyor! Tuzla’da kazanmayı hak eden bir oyun değildi izlediğimiz. Rakip savunmayı hataya zorlayan, yoran, atak girişimi sınırlı ve de yetersizdi. Hakem bitiş düdüğünü üflediğinde skor tabelası doğruyu gösteriyordu.

Giresun sonrası fikstürdeki manzara parçalı bulutlu görünüyor. O nedenle daha iş bitirici oyun karakteriyle kramponları hareketlendirmek ve de elbette ciddiyet! Rakipleri hafifseme gibi tehlikeli anlayıştan uzak kalarak...

Haberin Devamı

Ünlü spor adamı John Wooden’ın bu alandaki var sayımı şöyle; ‘‘10 kuvvetli at, birbirinden bağımsız çalışırsa boş bir bebek arabasını bile çekemez.’’

Uyaralım dedik....

Fatih Tanfer: Göztepe son 4 haftaya girilirken Süper Lig yolunda rakiplerine göre oldukça avantajlı. Tuzlaspor’u yense çok daha rahatlayacaktı.

Maç sonunda Göztepe taraftarlarında biraz burukluk biraz da aksilik yaşarmıyız telaşı hissettim.

Enseyi karartmaya gerek yok. Göztepe 4 haftanın sonunda Süper Lig’e çıkacak.

Maç yazımda da belirttim. Futbolda yoğun stres ve gerilim oyuncuların hormon düzenini bozuyor. Unutulmasın ki Göztepe kaç puan geriden geldi buralara.

Teknik direktör Stanimir Stoilov, Göztepe’ye büyük katkı verdi. Onun oyun felsefesi, disiplinden asla taviz vermemesi, temposu ve coşkusu Göz Göz’ün taraftarıyla bütünleşmesi en büyük gücü oldu.

Stoilov, ‘‘Hala şampiyonluk kazanılmadı, zor maçlarımız var’’ ifadesini kullanıyor. Elbette bu ifade tecrübesinin bir sonucu. Tuzla maçını iyi değerlendirip, 3T metodunu uygulayacaktır. Tespit, teşhis ve tedaviyi hızlıca sonuçlandıracaktır.

Mücadele gücü yüksek inançlı bir Göztepe’yi Giresun maçından itibaren göreceğimize inanıyorum. Telaşa gerek yok, desteğe büyük ihtiyaç var.

Mehmet Demirtaş: Göztepe, zorlu bir dönemden geçerek geldiği konumda artık Süper Lig’e geri dönmeye çok yakın.

Haberin Devamı

Son maçlarda ortaya koyduğu performans ve gösterdiği azimle, İzmir’in gururu olan bu takım şampiyonluğu hak etmiş konumda. Ancak rehavete kapılmadan son düdüğe kadar mücadeleye devam etmeliler...

Stanimir Stoilov’un göreve gelmesiyle birlikte takımda büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandı. Göztepe, sadece bir takım değil, aynı zamanda bir aile olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ederek bugüne kadar zorlukların üstesinden gelmeyi başardı.

Tuzla karşısında yaşanılanları bir yol kazası olarak düşünüyor, üzerlerindeki rehaveti atıp kötü performanslarını geride bırakacaklarına inanıyorum.

Ayrıca bu zorlu mücadelede hakem hatalarının da etkisini göz ardı edemeyiz. Tuzla maçında VAR’ın başında oturan Atilla Karaoğlan’ın vermiş olduğu hatalı karar tartışmaya kapalı!

Türk futbolunun her seviyesinde yaşanan hatalı kararlar, sadece oyuncuları ve taraftarları değil, aynı zamanda tüm futbol camiasını da derinden üzüyor. Bu tür hataların tekrarlanmaması için adımların atılması gerekiyor ve umarım önümüzdeki haftalarda daha sağlıklı ve adil bir ortam oluşturulur. Artık geri dönüş yok, Göztepe’nin Süper Lig heyecanına tüm İzmir ortak olmalı ve kenetlenmeli. Kentin tek Süper Lig temsilcisi ünvanını eline alacak olan Göztepe için sokaklar, caddeler şampiyonluğa hazır hale getirilmeli.

Haberin Devamı

Bu süreçte Göztepe’nin sergilediği performansı ve İzmir’in bu coşkusunu göz önünde bulundurarak, şampiyonluk yolculuğunu daha da güçlü kılacak adımların atılması gerektiğine inanıyorum.

Göztepe’nin gösterdiği azim ve kararlılıkla, Süper Lig’e geri dönüşü, İzmir’in gururunu taçlandıracak büyük bir zafer olacak. Haydi Göz Göz, kalpler sizinle...

Geri sayım başladı

Tuzlaspor ile 1-1 berabere kalıp bitime 4 maç kala 60 puanla 2. sıradaki yerini koruyan Göztepe, 30. hafta sonunda en yakın rakibinin 8 puan önünde yer aldı. Sakaryaspor’un dış sahada Erzurumspor FK ile golsüz berabere kalmasının ardından büyük avantajını koruyan İzmir ekibi, Süper Lig yarışında artık geri sayıma geçti. Kalan 4 haftada Giresunspor (D), Gençlerbirliği, Eyüpspor (D) ve Bodrum FK ile karşı karşıya gelecek sarı-kırmızılılar, 2 galibiyet aldığı takdirde diğer sonuçlara bakmaksızın direkt Süper Lig’e adını yazdıracak. Bu hafta küme düşmesi kesinleşen Giresunspor’a konuk olacak İzmir ekibi, maçı kazanması halinde, Kocaelispor ve Çorum FK yenilmesini, Sakaryaspor’un ise en az berabere kalmasını bekleyecek.

Haberin Devamı

Komutan Stoilov’un kredisi bitmez!

Trendyol 1. Lig’de Göztepe’nin son 4 haftaya rakiplerinin 8 puan önünde ikinci sırada girmesi, Stoilov’un etkisi ve liderliğiyle takımın nasıl bir dönüşüm geçirdiğini gösteriyor.

Göztepe’yi, 12. haftada 6. basamakta teslim alan Bulgar teknik adam, takımı zirve yarışına ortak etti. Ligde 18 müsabakaya çıkan Stoilov, 12 kez sahadan zaferle ayrıldı. Bu süreç içinde Göz Göz, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetlik performans gösterdi. Göztepe’de muhteşem bir başlangıç yaparak, takımı zirveye taşıyan Stoilov, teknik adamlık kariyerinin zirvesine doğru emin adımlarla ilerliyor. Bulgar teknik adamın kariyerindeki 14. kupayı Göztepe’nin çatısı altında almaya çok yakın.