Siyaset 'Altılı masa olduğu gibi yerinde duruyor'

'Altılı masa olduğu gibi yerinde duruyor'

19.04.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Parti Genel Merkezi’nde dün MYK gündemiyle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Altılı masa olduğu gibi yerinde duruyor

ANKARA Milliyet - Salıcı özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

MAN ADASI: 'İspat ettiğin anda cumhurbaşkanlığını bırakacağım' demiştin senden gelecek istifa haberini bekliyoruz Sayın Erdoğan.

ARINÇ’IN AÇIKLAMALARI: Bülent Arınç “Şimdi Tayyip Bey’e olan sevgi ve güven devam ediyor ama zayıflamış olarak devam ediyor, bu zayıflamayı durdurmak lazım’ ifadelerini kullandı. Vatandaşın feryadına inanmıyorsunuz, bari kendi içinizden çıkan vicdanları insanların sözlerine kulak verin.

ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI: Türkiye’nin ekonomik açıdan da sistem açısından da demokratik koşullar açısından da normalleşebilmesi için düze çıkabilmesi için Türkiye’nin bir erken seçime ihtiyacı var.

DAVUTOĞLU’NU ARADI: (DP Genel Başkanı Güntekin Uysal’ın, cumhurbaşkanlığı adaylığı için açıklamalarından sonra Kılıçdaroğlu’nun Davutoğlu’nu aradığı iddiası) Genel Başkanımızın, Sayın Davutoğlu’nu aradığı doğrudur. Altılı masa etrafındaki liderler bir araya gelirler, birbirleriyle telefon trafiği de yaparlar. Dolayısıyla bunda yadırganacak, ekstra bir önem atfedilecek bir durum yoktur.

Haberin Devamı

ALTILI MASA: Altılı masa dağılmıyor. Altılı masa olduğu gibi yerinde duruyor. Altılı masanın dağılmasından medet umanlar var.İktidar ne yaparsa yapsın altılı masa Türkiye siyasetine damgasını vuracak.