Sigorta Her ihtiyaca özel çözüm sunuyor

Her ihtiyaca özel çözüm sunuyor

12.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

AXA Sigorta, yeni AXA Bireysel Özel Sağlık Sigortası ürünleri ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun alternatifli çözümler sunuyor.

Her ihtiyaca özel çözüm sunuyor

AXA Sigorta, bu uygulama ile başvuru formu almadan da üretim yapabilecek. Şirket, bu uygulama ile sigorta sektöründe bir ilke imza attı.

Haberin Devamı

İhtiyaçlara uygun geliştirilen çözümleri ve müşteri dostu yaklaşımı ile AXA Sigorta’nın, yeni ürünlerinde isteğe bağlı olarak yurt dışı teminatı da eklenebilecek. Bu esneklik ile müşterilerine kendi ihtiyaçları doğrultusunda özelleştirilebilir bir sağlık sigortası deneyimi sunan şirket, AXA Bireysel Özel Sağlık Sigortası ürünlerini esnek teminat ile özelleştirilebilir ek teminat ayrıcalıkları ile modüler bir yapıda kurguladı.

Esnek teminat

AXA Sigorta Satış, Pazarlama ve Sağlık Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Sanem Çıngay Buçukoğlu, şöyle konuştu: “AXA Sigorta olarak, müşteri odaklı yaklaşımımızla birlikte günümüzün değişen ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Geliştirdiğimiz yeni AXA Bireysel Özel Sağlık Sigortası ürünlerimizle, her ihtiyaca uygun farklı çözüm önerileri sunarak herkese özel kapsamlı sağlık hizmetleri vermeyi hedefliyoruz. Geniş asistans hizmetleri ve esnek teminat imkânı sunduğumuz ürünlerimizde 3 farklı network ağımızla ön plana çıkıyoruz. Ayrıca başvuru formu gerektirmeden de teklif alma imkânı sunuyoruz.”