GündemKaza yapan Porsche'nin sahibi teslim oldu

Kaza yapan Porsche'nin sahibi teslim oldu

04.08.2010 - 18:48 | Son Güncellenme:

Araç sahibi Erhan Kuruoğlu:"Kazadan sonra diğer araçtaki bir şahısı çıkardım. Ancak arabada bulunan diğer kişiler bağırıp küfür etmeye başlayınca darp edilirim korkusuyla olay yerinden ayrıldım"

Kaza yapan Porschenin sahibi teslim oldu

Mecidiyeköy'de bir hafta önce aldığı 490 bin TL'lik 2011 model Porsche Panamera model otomobili ile kaza yaparak 5 kişinin yaralanmasına neden olan ve olay yerinde aracını bırakarak kaçtığı öne sürülen Erhan Kuruoğlu savcılığa teslim oldu. Önceki gün savcılığın talebi üzerine mahkeme tarafından hakkında yakalama kararı çıkarılan Erhan Kuruoğlu ifadesinde, "Kazadan sonra diğer araçtaki bir şahısı çıkardım. Ancak arabada bulunan diğer kişiler bağırıp küfür etmeye başlayınca darp edilirim korkusuyla olay yerinden ayrıldım" dedi. Savcılık tarafından ifadesi alınan Erhan Kuruoğlu serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

OLAY NASIL OLMUŞTU? - TIKLAYIN

ALKOLLÜ DEĞİLDİM

Şişli Cumhuriyet Başsavcılığı'na avukatı ile birlikte gelen 27 yaşındaki Erhan Kuruoğlu, alınan ifadesinde olay sırasında alkollü olmadığını belirterek "Bebek'ten Bahçelievler'e doğru gidiyordum. Orta şeritteydim. Sağ şeritteki araç sinyal vermeden aniden önüme geçti. Ona çarpmamak için sol şeride geçtim. Araçlar yavaşlamış şekildeydi. Frene bastım ama duramadım. Önümdeki araca çarptım" dedi.

KAZADAN SONRA TAKSİYE BİNDİM

Kazanın ardından arabasından inerek çarptığı aracın arka tarafında oturan erkek bir şahısı dışarı çıkardığını söyleyen Erhan Kuruoğlu, "Daha sonra araçta bulunan insanlar inmeye başladı. Bağırıp küfür ediyorlardı. Bende olay yerinde darp edilirim korkusuyla olay yerinden uzaklaştım. Bir taksiye binerek evime gittim" şeklinde ifade verdi.

Haberin Devamı

PİŞMANIM

Olay günü hızlı olmadığını ve aracıyla zik zak yapmadığını ifade eden Erhan Kuruoğlu, "Trafik olduğu için hızlı gitme imkanım yoktu. Kaza yaptığım araç geçici plaka ile üzerime kayıtlıdır. Kaçarak cezadan kurtulmak gibi bir niyetim yoktur. Pişmanım. Daha önce herhangi bir kaza yapmadım" dedi.