Savaş ve Barış gezegenleri Saka’da birleşiyor

Bu hafta yan yana gelen Venüs ve Mars aşkta hararetli bir atmosfer yaratıyor.

Sevgili okurlar, içinde bulunduğumuz dönemde Saka burcunda dikkat çekici bir gezegen birikimine tanık oluyoruz. Şu anda Güneş ile birlikte, Merkür, Venüs, Mars ve Plüton bu burçta yer alırken bizi pek çok konuda daha özgün, yeniliklere açık ve sosyal alanda hareketli kılıyor. Bu burç aynı zamanda özgürlükler, haklar ve gelecekle ilgili ümitlerimizle yakından ilişkilidir. Saka Satürn’ün geleceğe bakan yüzünü, inşa edici yönünü açıklar. Diğer yandan Venüs ve Mars, ikisi de tutkularla, pek de akılcı olmayan ancak yaratıcı konularla, sanatla ve ilişkilerle yakından ilişkilidir. Savaş gezegeni Mars getirdiği hararet ve arzularla heyecan yaratırken çoğu zaman kopartıcı ve sert bir şekilde davranır. Venüs ise bir araya gelmeyi, uzlaşıyı ve dengeyi açıklar. Ancak bu iki gece gezegeni yan yana geldiklerinde büyük bir tutku, heyecan ve arzulara neden olur. Kimi zaman bu durum büyük bir çekim yaratabileceği gibi tartışmalara, kıskançlıklara ve aşk-nefret arasında gidip gelmeye de işaret edebilir.

Haberin Devamı

Bu hafta 22 Şubat’ta bu iki gezegenin bir araya gelmesi yaratıcı konuları, aşkta ve beraberliklerde heyecanı özellikle öne çıkarıyor. Saka dışa dönük ve eril bir burç olduğu için bugünler aşkta ve ilişkilerimizde daha heyecanlı, maceracı ve bağımsız bir tavır içinde olabiliriz. Bu dönemde ilişkilerimizde risk alabilir, yeni adımlar içinde olabiliriz.

Yükselen burcunuza göre ilişkileriniz nasıl etkileniyor?

Bu dönemde, özellikle 22 Şubat civarında, eğer yükselen burcunuz Koç ise arkadaşlıklar ve sosyal konular sizi daha heyecanlı ve hareketli kılabilir. Daha dışadönük ve sosyal alanda daha aktif olabilirsiniz. Gruplar içinde tartışmalara dikkat edilmeli. Boğa ise bu dönemde özellikle iş hayatında kadın-erkek ilişkilerine özen göstermek gerekiyor. Toplum önünde dikkat çekebilecek konular gündeme gelebilir. Görüşmeler ve ilişkiler işinizi yakından etkileyebilir. İkizler ise bu dönemde yolculuklarda aşk teması gündeme gelebilir. Yeni insanlar, yabancılar hayatınıza daha büyük bir heyecan getirebilir. Aşkta arayışlar artmakta. Yengeç ise bu dönemde aşkta bazı krizler ya da dengenizi zorlayabilecek durumlara dikkat edin. Maddi durumunuz, birikimleriniz ilişkiler nedeni ile zorlanabilir. Duygusal istekleriniz çelişkileri de beraberinde getirebilir. Aslan ise bu dönemde aşkta ve beraberliklerde yüksek enerjiler, tutkular var. Ancak tartışma ve çekişme, kıskançlık yaratabilecek durumlara da dikkat edilmeli. Bu dönemde ilişkiler çok inişli ve çıkışlı olabilir. Başak ise bu dönemde özellikle iş ortamındaki dengelere, ilişkilere dikkat etmelisiniz. İş hayatında ilişkiler fazla hararetli ya da kıskançlıklara açık olabilir. İlişkiler iş veriminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda yaratıcı konular da vurgulanabilir.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde aşk hayatınızda büyük bir hareketlilik, heyecan ve tutkular gündeme gelebilir. Keyifler ve zevkler alanına vurgular artıyor. Harcamalarınız da artarken israfa yönelebilirsiniz. Akrep ise bu dönemde evinizde, aile içindeki ilişkiler vurgulanmakta. Evde daha fazla meşgul olabileceğiniz konular olabilir. Eve ya da toprağa yönelik uğraşlar içinde olabilirsiniz. Evde çekişme yaratabilecek durumlara akılcı yaklaşmak gerekebilir. Yay ise bu dönemde görüşmeler, hareket ve ziyaret özellikle dikkat çekmekte. Pek çok yeni kişi ile temas edebilir ve yakın çevrenizdekilerle daha meşgul olabilirsiniz. Sözlerinizde, yazılarınızda ya da evraklarla ilgili işlerde ilişkiler öne çıkabilir. Kardeşler ya da komşularla ilişkilere daha dengeli yaklaşmaya bakmalısınız. Oğlak ise bugünlerde harcamalarınızı dengede tutmakta zorlanabilirsiniz. Yeni kazanç imkanları olsa da harcamalar da artıyor olabilir. Sanatsal uğraşlar, görüşmeler ve ilişkileriniz para durumunuzu yakından etkileyebilir. Saka ise bu dönemde aşkta ve ilişkilerinizde daha büyük bir heyecan ve aşk söz konusu.

Haberin Devamı

Kişiliğinizi ve gücünüzü ilişkilerinizde daha güçlü bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bir yandan da tartışma çıkarabilecek konularda daha düşünceli olmaya dikkat etmelisiniz. Balık ise bu dönemde platonik durumlar, gizli kalan aşklar ya da kimi zaman başınızı belaya sokabilecek koşullara dikkat etmelisiniz. Kadınlar, erkeklerle ilgili konular kontrol edilemeyen ya da sıkıntı çıkarabilecek durumlara yol açabilir. Daha bilinçli tercihler içinde olmaya çalışmalısınız.