BGM’den Kerimcan Durmaz geçti

Öncelikle çok beklediğim bir konserdi. Gittiğime değdi mi? Evet, fazlasıyla! Çünkü bizim piyasada şov yapıp dans edebilen o kadar az insan var ki... Hatta yok gibi.

Neyse gelelim konsere! İlk gelenler arasındaydım, saatler 21.00’a yaklaşırken tüm yerler dolmaya başlamıştı. Tabii herkes heyecanlı çünkü Kerimcan o kadar iddialı konuşmuştu ki neler yapabileceğini kestiremiyorduk ve onun içinde fazlasıyla sabırsızdık. Tabii ben meraklı gözlerle kimler geldi diye göz gezdirdim. Didem Soydan, Umut Eker, Sefo, Hakan Akkaya, Enes Batur, Gizem Denizci, Onur Kırış, Gizem Güven, Zeynep Özbayrak, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner yalnız bırakmamıştık bu özel gününde.

BGM’den Kerimcan Durmaz geçti

Ve ışıklar söner, perdeler açılır sahnede Dans Fabrika‘nın muhteşem dansçılarıyla “PEŞİMDE“ ile olağanüstü bir şov başlar. Ağzımız resmen açık kaldı, Kerimcan tam bir “Show Man”, gerçekten öyle! Çünkü bu konuda o kadar eksiğiz ki doldurabilen isimlerden birisidir KD. İlk yarıda giydiği kırmızı kombin nefis yakışmış. Çizmelerle de baştan aşağı tüm parçaları tamamlamış, sahneyi doldurmuştu.

Haberin Devamı

BGM’den Kerimcan Durmaz geçti

Neyse arkasından kemerlerimizi bağlayarak “VİDA LOCA” ile uçuşa geçtik yine harika bir performans sergiledi, çok güzel hazırlanmış, izlerken etkilenmemek elde değil. İşte tek sorun olan yere geliyorum... Kuliste kendisine de söyledim; ACİL ŞARKILARINI ÇOĞALTMALISIN!

BGM’den Kerimcan Durmaz geçti

Sonrasında ikinci yarıda giydiği saten Vetements markalı alev desenli kombinine bayıldım. Hele o Maison Margiela ayakkabıları... Offf! Taşımak ve üzerindeki o beslediğin ışık çok önemli.

BGM’den Kerimcan Durmaz geçti

Khontkar ile düet yaparak nabzı yükseltti. Khontkar performans sonrası öyle bir cümle söyledi ki aldı beni orada: “Kendiniz için özgür olun tamam mı!“. Daha sonrada sevdiği şarkılarla dans şovlarını yaparak konseri sonlandırdı. Tekrar Kerimcan Durmaz‘ı ve ekibini ayakta alkışlıyorum, bundan sonraki büyük konserinde görüşmek üzere Show Man.