Gündemİstanbul Valisi: Patlamanın nedeni canlı bomba

İstanbul Valisi: Patlamanın nedeni canlı bomba

19.03.2016 - 11:24 | Son Güncellenme:

İstanbul Valisi Vasip Şahin, kaymakamlık önünde canlı bomba saldırısı meydana geldiğini belirterek, olayda canlı bombayla birlikte 1'i çocuk 5 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. İddiaya göre, canlı bombanın asıl hedefine ulaşamadan yolda bombanın patladığı yönünde...

İstanbul Valisi: Patlamanın nedeni canlı bomba

VALİ AÇIKLADI: CANLI BOMBA

Haberin Devamı

İstanbul Valisi Vasip Şahin, olayla ilgili ilk çaıklamasında Beyoğlu'nda kaymakamlık önünde canlı bomba saldırısı meydana geldiğini belirterek, olayda canlı bombayla birlikte 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 3'ü ağır 20 kişinin yaralandığını bildirmişti. Daha sonra Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bombalı saldırı neticesinde 7'si ağır 36 yaralı olduğunu açıkladı.

PATLAMA SONRASI YAŞANAN PANİK

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI

Görgü tanıkları da daha resmi açıklama gelmeden önce patlamaya canlı bombanın yol açtığını ifade etmişti. Polis ekipleri olay yerinde ilk bulguları değerlerdiriyor. Patlamada bir kişinin cesedinin aşırı derecede deforme olduğu, bu kişinin canlı bomba olabiliceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

"CANLI BOMBA KENDİNİ KORKUDAN PATLATTI"

Reuters haber ajansı Türk yetkililere dayandırdığı haberinde İstiklal Caddesi'nde saldırı ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı. Reuters'ın haberine göre saldırgan esas hedefinden saptı. Polis varlığından tedirgin olan canlı bomba bu nedenle kendini "korkudan" patlattı. Yetkiliye göre saldırının daha kalabalık bir yerde gerçekleştirilmesi planlanmıştı.

İstanbul Valisi açıkladı: 4 ölü, 36 yaralı

İstanbul Valisi: Patlamanın nedeni canlı bomba

TAKSİM'DEN CANLI YAYIN: