EgeOptimum, Ege’nin büyüğü oldu

Optimum, Ege’nin büyüğü oldu

31.03.2017 - 03:37 | Son Güncellenme:

Türkİye’nin 7 ilinde 8 alışveriş merkeziyle hizmet veren Rönesans Gayrimenkul, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Optimum, Ege’nin büyüğü oldu

İlk olarak 30 Mart 2012’de kapılarını ziyaretçilerine açan, İzmir’in en popüler alışveriş merkezi olan ve outlet konseptinde hizmet veren İzmir Optimum 105 milyon euro’luk yatırımla yapılan ‘Büyüme ve Dönüşüm’ projesi sonunda outlet konseptinden çıkarak regular AVM’ye dönüştü. Yeni konseptiyle Ege Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi olan İzmir Optimum, ziyaretçilerine ‘merhaba’ dedi.

Haberin Devamı

Artık ‘outlet’ değil

Türkiye’nin 3. büyük şehri İzmir’in, şehir merkezi ve Adnan Menderes Havalimanı arasında konumlanmış olan Gaziemir ilçesinde yer alan İzmir Optimum büyüme ve dönüşüm projesiyle genişleyerek toplam 86 bin metrekarelik kiralanabilir alana ulaştı. Mağaza sayısı da 160’tan 250’ye çıktı.

Yenilenen İzmir Optimum’un tanıtımı, Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş ve Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek’in ev sahipliğinde yapıldı. Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek, “30 Mart 2012 tarihinde açılan İzmir Optimum Outlet, 5 yıl sonra 31 Mart 2017 tarihinden itibaren outlet konseptinden çıkarak regular bir AVM olarak hizmet vermeye başlıyor” dedi.