Son dakika Mustafa Kemal ATATÜRK haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mustafa Kemal ATATÜRK gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mustafa Kemal ATATÜRK haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.738 mustafa kemal atatürk haberi bulunmuştur.
23 NİSAN ATATÜRK SÖZLERİ VE RESİMLERİ | Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarla ilgili sözleri ve resimleri23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geldi çattı. Bu sene de büyük bir coşku ile kutlanacak bayramda yurdun dört bir yanında törenler ve etkinlikler düzenlenecek. Sosyal medya üzerinden bu özel gün için paylaşım yapmak isteyenler de Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarla ilgili sözleri ve resimlerini araştırmaya başladı. İşte 23 Nisan Atatürk sözleri ve resimleri...
TBMM Başkanı Kurtulmuş, dünya çocuklarını kabul ettiTürkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, "Filistin'de, Gazze'de, tepelerine bomba yağdırılan ufacık evlatlarımızı, çocuklarımızı, kendi çocuklarımız olarak görüyor ve onların hayattan koparılmasının da bütün insanlığın ortak bir suçu olduğunu burada, bir kere daha ifade ediyoruz." dedi.
Kıbrıs Türküne İş’te 70 yıllık destek53.5 milyar TL’lik büyüklükle KKTC’nin en büyük bankası olan İş Bankası, Kıbrıs Türk halkının ekonomisine 70 yıldır katkıda bulunuyor. Adnan Bali, “Buradaki tarihimiz sadece finansal faaliyetlerin değil, bir ulusun varoluş mücadelesinde onların yanında nasıl durduğumuzun tarihi” dedi.
Küçük hanımlar, küçük beyler ekran başına! Bayram sevinci katlanıyorTürk milletinin bağımsızlığının sembolü olan ve Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’da bayram sevinci katlanıyor. Anılara yerleşecek birçok yerli ve yabancı yapım, bayram coşkusuna eşlik ediyor.
Mussolini ve Saddam ile birlikte anıldı! Kanada’da skandal Atatürk ödevi tartışmasıEdmonton’daki lisede sosyal bilgiler dersi kapsamında hazırlanan ödevde Atatürk’ün ‘diktatör’ olarak sunulması, Kanada’daki Türk toplumunu ayağa kaldırdı. Aile hemen harekete geçerek hem okul yönetimine hem de Türkiye’nin Ottawa Büyükelçiliği’ne durumu bildirdi. Türk yetkililer sert tepki gösterdi, düzeltme ve özür talebiyle imza kampanyası başlattıldı.
AFP: İstanbul'un Ayasofya'sı bir sonraki büyük depreme hazırlanıyorHaberi "İstanbul'un Ayasofya'sı değişime yabancı değil, yüzyıllar boyunca şehrin bu mimari mücevheri kiliseden camiye, sonra müzeye ve tekrar camiye dönüştü" notuyla veren AFP "Ancak son restorasyonun amacı" farklı diye devam etti.
90’ıncı yıla görkemli kutlamaDenizciliğin ve çağdaş yaşamın geliştirilmesi amacıyla Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla 1935 senesinde kurulan Moda Deniz Kulübü, 90’ıncı yılını görkemli bir davetle kutladı.
‘Atatürk’ün gelişi bir iz bırakmaktı’Seferihisar’da, Atatürk’ün ilçeye gelişinin 91’inci yılı çelenk töreni ile kutlandı. Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Atatürk’ün mirasını yaşatacaklarını vurguladı.
Bakan Yerlikaya: Polislerimize yönelik kirli bir algı operasyonuna giriştilerBayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Sizlerin azmi, kararlılığınız, cesaretiniz, sizlerin sabrı ve başarınız; birilerini rahatsız etmiş olacak ki polislerimize yönelik kirli bir algı operasyonuna giriştiler. ‘İşkence’’ iftirasında bulunacak kadar alçalabildiler. Bu mesnetsiz iddiaları dile getirenler, bu iftiraları yayanlar hakkında, savcılığa, suç duyurusunda bulunduk." dedi.
İsviçre'nin Die Weltwoche dergisinden "Büyük Erdoğan" makalesiİsviçre'de yayımlanan Die Weltwoche dergisi "Büyük Erdoğan" başlıklı makalesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uluslararası arenada yürüttüğü denge siyasetindeki başarıya işaret ederek, Erdoğan için "Türkiye'nin en büyük yenileyicisi olarak tarihe geçebilir." değerlendirmesinde bulundu.
İTO Başkanı Avdagiç'ten "Yıllık 20 milyar dolar yabancı yatırım çekmeliyiz" mesajıİstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, ABD'nin gümrük tarifelerini dikkate alarak kendilerini de dinamik bir karşı politika belirlemesi gerektiğini belirterek, "Türkiye gümrük vergilerini de avantaja çevirerek, yılda en az 20 milyar dolarlık düzenli ve sürekli doğrudan yabancı yatırım çekme ortamı sağlamalı." değerlendirmesinde bulundu.
Son dakika: Ekrem İmamoğlu hakim karşısına çıktı! Silivri'de ilk ifade“Yolsuzluk” suçundan tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'e yönelik sözleri nedeniyle açılan davada savunma yaptı. Duruşma, ifadeler sonrası 16 Haziran'a ertelendi.
Endonezya ile hedef 10 milyar $Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Endonezya Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto ile Beştepe’de görüştü.
CHP kurultayında Özgür Özel'in ilk rakibi Ümit Uysal olduCHP Antalya Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, pazar günü gerçekleşecek olan CHP 21. Olağanüstü Kurultayı'nda genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Böylece adaylığını açıklayan ve Özgür Özel'e rakip olan ilk isim belli oldu.
AK Parti'li Yayman'dan Özgür Özel'e tepkiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in açıklamalarına tepki gösterdi. Yayman, “Atatürk’ün koltuğunda oturmaktan hiç mi utanmıyorsunuz? Utanma duygunuzu da kaybetmişsiniz." dedi.
Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.