12.10.2017 - 11:25 | Son Güncellenme:
Milliyet.com.tr olarak Türkiye'nin en çok takip edilen haber sitesi olup, yıllardır bu liderliğimizi kesintisiz bir şekilde sürdürmekteyiz.
Milliyet.com.tr, söz konusu ölçümleme şirketlerinden birinin raporlarını hazırlarken kullandığı metodolojinin kimi parametreleri nedeniyle ortaya tutarsızlıklar çıktığını saptadığı için bu yılın başından beri açıklanan raporlarda yer almama kararı almıştır. Söz konusu tutarsızlıkların giderilmesi için adı geçen şirketle iyi niyet çerçevesinde görüşmelerimizin sürdüğünü de hatırlatırız. Bir diğer ölçüm şirketine göre ise web+mobil platformlarda en yakın rakibimize en az %35 fark atarak açık ara liderliğimizi sürdürmekteyiz.
Eylül 2017'de bir önceki yılın aynı ayına göre %15,51 oranında büyüyen Milliyet.com.tr, Türkiye'nin en büyük haber sitesi olma unvanını taşımaya devam etmektedir.
Doğru ve güvenilir habercilik anlayışı ile takipçilerine haberleri ve tüm gelişmeleri en hızlı şekilde sunan Milliyet.com.tr, hem okuyucularının hem de reklam verenlerin en iyi deneyimi yaşamalarına odaklanan yayın politikası ile başarılarına yenilerini eklemeyi sürdürecektir.
Bu çerçevede kamuoyunu yanıltıcı bilgilerle yönlendirme niyeti taşıyan her türlü kurum ve kuruluşa karşı tüm yasal haklarımızı saklı tuttuğumuzu da bildirmek zorunlu hale gelmiştir.
Saygılarımızla.
Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.