SiyasetGül MGK’yı öne çekti

Gül MGK’yı öne çekti

09.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

İki ayda bir yapılan MGK toplantılarının Ağustos ayı toplantısı, teamüller gereği bu ayın son haftası içinde yapılacaktı.

Gül MGK’yı öne çekti

Ancak cumhurbaşkanlığı seçimi süreci nedeniyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül; toplantının şu anda mevcut MGK üyeleri ile yapılmasını istediği için toplantıyı iki hafta öne çekti.
10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan seçilse bile 13 Ağustos’ta Başbakan sıfatını taşıyor olacak.
Çarşamba günü yapılacak MGK’ya, Gül son kez başkanlık edecek. Erdoğan, toplantıya cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda son kez başbakan olarak katılacak. 31 Ağustos’ta emekli olacak olan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük de, toplantıda son kez bulunacak.

Haberin Devamı

‘Bitti zannetmiştik ama bitmemiş’

Görev süresi 28 Ağustos’ta sona erecek olan Gül, dün Şili’nin Ankara Büyükelçisi Fernando Varela Palma’yı, Çankaya Köşkü’nde kabul etti. Gül, kabule gelişi sırasında gazetecilere dönerek “Bitti zannetmiştik ama daha varmış” dedi.

KEŞFETYENİ
Vefalı eski eş hiç yalnız bırakmadı... İşte son hali
Vefalı eski eş hiç yalnız bırakmadı... İşte son hali

Cadde | 21.03.2025 - 11:13

Afazi ve demans hastalığıyla mücadele eden ABD’li ünlü aktör Bruce Willis 70 yaşına girdi. Eski eşi Demi Moore bu süreçte Bruce Willis'i yalnız bırakmadı ve son halini paylaştı.

Yazarlar