Skorer Şadan Kalkavan: Adaylığımı henüz açıklamış değilim

Şadan Kalkavan: Adaylığımı henüz açıklamış değilim

09.03.2009 - 13:13 | Son Güncellenme:

.

Şadan Kalkavan: Adaylığımı henüz açıklamış değilim

Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı için adı geçen ancak resmi açıklamasını henüz yapmayan Şadan Kalkavan, son haftalardaki gelişmelere ilişkin 3 maddelik bir yazılı açıklama yaptı. Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Kalkavan, kamuoyu ile şunları paylaştı:

Haberin Devamı

"Değerli Türk spor basınında son haftalarda benim adımı ima ederek veya şahsımı adres göstererek yapılan çeşitli açıklamaları üzüntü ile izlemekteyim. Bugüne kadar tüm varlığımla hizmetinde olduğum Fenerbahçe camiasını ve Türk spor kamuoyunu doğru bilgilerle donatmak zaruri hale gelmiştir.

1.Fenerbahçe Başkanlığı son derece yüce bir görevdir. Bu göreve her Fenerbahçeli'nin talip olması gerekir. Bu doğrultuda niyet belirtmiş olmama rağmen henüz tüm diğer potansiyel adaylar gibi, adaylığımı resmen açıklamış değilim. Gelişmeleri yakından takip ediyorum. Bu önemli kararı alabilmek için çalışmalarım ve görüşmelerim sürmektedir.

2.Bu aşamada, ekibimde yer alacak kişiler henüz netlik kazanmamıştır. Zaten adaylığımı resmen açıklayacak olursam, ekibimi de Fenerbahçe camiasına ve Futbol kamuoyuna arz edeceğim. Hal böyleyken bazı kişi ve gruplarla adımın ilişkilendirilmesi, rekabetin gereksiz yere ne kadar acımasız hale getirilebileceğini gözler önüne sermektedir. Daha sahaya çıkmadan başlatılmak istenen yıpratma çalışmasının ben bir parçası olmak istemiyorum. Basınımızın da bu hususta gereken titizliği göstereceğine inanıyorum.

Haberin Devamı

3.Bu nedenlerle şahsım tarafından ifade edilmemiş hiçbir söze itibar edilmemesini önemle rica eder; tüm taraflara ve özellikle de mevcut yönetime takımımızın her branşta sportif başarılarına odaklanılması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isterim."