Kültür Sanat Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

02.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Buruk mutluluk

Haberin Devamı

Birbirlerine duydukları sevgi ve geleceğe dair umut, depremin gölgesinde bile ayakta… Hamide Büşra Çağlar ile Caner Can Özkan, zorlu bir süreçten geçmelerine rağmen aileleriyle birlikte kaldıkları Antakya Pazar Yeri konteyner kentinde duygusal bir evlilik töreniyle hayatlarını birleştirdiler. Enkazların arasında kaybolan evlerini ziyaret eden çiftin mutluluğa attıkları adımı Uğur Yıldırım fotoğrafladı.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Romantik yolculuk

Geceyi aydınlatan Brooklyn Köprüsü, New York’un simgesi olarak büyüleyici bir manzara sunuyor. Işıklarıyla âdeta dans eden köprü, unutulmaz anılar ve büyülü anlar vadediyor. Karanlıkta parlayan ışıklarıyla Brooklyn Köprüsü, şehrin kalbinde romantik bir yolculuğa davet ediyor.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Yazın büyüsü

Haberin Devamı

Yazın büyüsü kıyıları sarıyor, kimi yerde şemsiyeler açılıyor kimi yerde kayalıklardan denize giriliyor. Rıdvan Menekşe’nin çektiği bu fotoğraf, berraklık ile huzurun mükemmel uyumunu yansıtıyor. İçinde kaybolmak isteyeceğiniz bir yaz manzarası.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Yansımalar

Dinmeyen yağmurlar hem bereket getiriyor hem de yazı serin geçirmemizi sağlıyor. Yağmurun arkasından ortaya çıkan manzara da şehirdeki sıradan bir günü bir an için duraklatarak özel kılıyor. Yağış sonrası biriken suyun üzerine düşen gölgeler fotoğrafçı Murat Koçer’in objektifine böyle yansıdı.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Gazi şıklığı

Türkiye’nin en prestijli at yarışlarından olan Gazi Koşusu bu yıl da heyecan dolu anlara ev sahipliği yaptı. Zarif kombinleriyle kadınlar da geçen hafta gerçekleşen koşunun renkli bir parçası oldu. Tribünlerde yerini alan şık giyimli kadınlar; renkli elbiseleri, şapka seçimleri ve aksesuarlarıyla göz kamaştırdı.