Gündem Kiraz Mevsimi yeni sezon başlıyor!

Kiraz Mevsimi yeni sezon başlıyor!

07.09.2015 - 08:45 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezona damga vuran Kiraz Mevsimi yeni sezonu merakla beklenirken, izleyiciler gelen haberle heyecanlandı. Geçtiğimiz sezona damga vuran dizi Kiraz Mevsimi'nin yeni sezon fragmanı nefesleri kesti.

Kiraz Mevsimi yeni sezon başlıyor

Reyting rekortmeni gençlik dizisi Kiraz Mevsimi'nin yeni bölümleri için meraklı bekleyiş devam ediyor. Sezon finaliyle nefes kesen, akıllarda soru işareti bırakan Kiraz Mevsimi'nin yeni bölümlerinde izleyiciler, pek çok sürprizle karşı karşıya gelecek. Peki, Kiraz Mevsimi yeni sezonu ne zaman başlayacak? Başrollerini; Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi yeni bölümleriyle 12 Eylül Cumartesi akşamından itibaren Fox Tv ekranlarında olacak.

KİRAZ MEVSİMİ YENİ SEZON TÜYOLARI

Kiraz Mevsimi dizisinin geçtiğimiz sezonun finalinde Öykü, nikah masasında kalkıp gitmişti izleyiciler ve Ayaz büyük bir şok yaşamıştı. Kiraz Mevsimi yeni sezon bölümlerinde; Öykü nereye kaçtı? Ayaz peşinden gidecek mi? Mete ve Şeyma arasında neler olacak? Öykü ve Ayaz'ı neler bekliyor? gibi soruların yanıt bulması bekleniyor. Ancak iddialara göre; aşıkların öyküsü Roma'da devam edecek. Öykü'nün Roma'ya kaçtığı ortaya çıkıyor. Öykü'nün peşinden İtalya'ya giden Serkan Çayoğlu'nun canlandırdığı Ayaz, evlenme teklifini Roma'da Aşıklar Çeşmesi'nin önünde tekrarlayacak.

KİRAZ MEVSİMİ MÜZİKLERİNİ DEMET AKALIN SESLENDİRECEK

Kiraz Mevsimi dizisinin yeni sezonda ilk bombası Demet Akalın oldu. Dizinin yapımcıları, yeni sezon dizi müzikleri için Demet Akalın'la anlaştı. Yeni sezonu çok yakında başlayacak 'Kiraz Mevsimi'nin yeni bölümlerinde aşıkların hikayesine Demet Akalın, şarkılarıyla eşlik edecek.