GündemKiraz Mevsimi hayranlarına kötü haber!

Kiraz Mevsimi hayranlarına kötü haber!

13.11.2015 - 10:17 | Son Güncellenme:

Fox TV'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi reytinglere yenik düştü. Cumartesi akşamları yayınlanan dizi çok yakında final yapacak. Peki dün akşam 57. bölüm ile ekrana gelen Kiraz Mevsimi'nde neler yaşandı? İşte Kiraz Mevsimi son bölüm ve ilgili son gelişmeler..

Kiraz Mevsimi hayranlarına kötü haber

Fox TV'nin sevilen gençlik dizisi "Kiraz Mevsimi" yeni sezonda reyting kurbanı oldu. Dün akşam 57. bölüm ile ekrana gelen Kiraz Mevsimi'nde neler yaşandı? İşte Kiraz Mevsimi son bölüm ile ilgili son gelişmeler..

Haberin Devamı

KİRAZ MEVSİMİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KİRAZ MEVSİMİ ARALIK'TA FİNAL YAPACAK

Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in bulunduğu, yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği dizi bu sezon istenilen oranlara bir türlü ulaşamamıştı. Dizi için final haberi geldi. Kiraz Mevsimi, Aralık ayında final yaparak ekran macerasını sonlandıracak.

Kiraz Mevsimi hayranlarına kötü haber

KİRAZ MEVSİMİ 57. YENİ BÖLÜM FRAGMANI
KİRAZ MEVSİMİ SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Bülent’in Meral’e evlilik teklifi ortalığı karıştırmış; annelerle beraber Ayaz da evden gitmiştir. Öykü bir yandan şirketi kurtarmaya çalışırken bir yandan da Ayaz’a kendini affettirmeye çalışır. Ama Ayaz bu kez o kadar da kolay yumuşayacak gibi değildir. Bu durum Öykü’nün Ayaz’dan şüphelenmesine sebep olur.
Naz ve Mete ilişkisi gizli kapaklı sürmeye devam ederken Şeyma beyaz atlı prensini aramaya devam eder. Ama aklı hala Mete’dedir. İlker ve Emre ise bu kez meşhur olma hayalleri peşine düşmüşlerdir. Ayaz’ın Öykü’den sakladığı sırlar çiftimizin evliliğinde ciddi problemlere neden olur.