R

Tarzıyla Öne Çıkmak
İsteyen Erkekler İçin
Yeni Keşifler!

 

KAYDIR 6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723 Created with sketchtool.

Mevsim değiştikçe ihtiyaçlarınız ve giydikleriniz de ona göre şekillenir; gömlekler, pantolonlar, kazaklar ve tişörtler… Fakat 12 ay boyunca değişmeyen tek şey tarzınızdır. Sonbahar ve kış aylarında sizi sıradan olmaktan uzaklaştırıp tarzınız ile ön plana çıkarabilecek giysiler nelerdir? İşte sizi mevsimin ruhuyla buluşturacak ve gözleri üzerine çekecek 5 kıyafet önerisi.

Kadife bir gömlek

Soğuk havalarda giyinirken hep koyu renkler mi tercih etmek zorundayız? Streç pamuklu kadifeyle tasarlanan klasik kesim sarı bir gömlek seni hem yazın parlak renkleriyle ön plana çıkarabilir hem de soğuk günlerde sıcacık kalmanı sağlar.

Pamuklu veya yünlü bir kazak

Asla modası geçmeyen %100 pamuklu zamansız bir bisiklet yaka kazak ile hem doğanın değişen renklerini üzerinde taşıyabilir hem de serin günlerde bile sade sıklığınla göz kamaştırabilirsin. Unutma; şık bir kazak basit bir denim pantolon veya ceketle bile harika kombinler yaratabilir!

Kapitone bir yelek veya mont

Sonbaharın serin günlerinde seni kat kat giyinmek zorunda bırakmayacak ve şıklığını tamamlayacak zeytin yeşili bir yelek hem gardırobundaki diğer parçalar için güçlü bir kombin alternatifi olacak hem de kapitone yapısı ile dikkatleri üzerine çekecek.

Çizgili veya desenli bir tişört

Mevsim sonbahar ve önümüz kış olabilir fakat havalar ne kadar soğuk olursa olsun günümüz hep dış mekanlarda geçmiyor. Peki bir odaya girdiğinde ve montunu bir kenara bıraktığında nasıl görünmek istersin? Mavi ve beyaz renkleri ön plana çıkaran %100 pamuklu bir tişört hem seni hem de çevrendekileri bir anda yazın deniz kokan güneşli günlerine taşıyabilir!

Rahat bir denim pantolon

Tarzını soğuk kış günlerinde bile tamamlayacak ve zamanı asla zamanı geçmeyecek bir parça arıyorsan işte sana listenin olmazsa olmazı: Klasik kesim bir denim pantolon. Her kombine ağırbaşlı bir hava veren koyu lacivert bir denim, günün her saati seni kalabalıkların arasından çekip alabilir.