R

Neden gelecek kripto paralarda?
Bitcoin dünyasına adım atmak için
hala geç değil…

KAYDIR 6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723 Created with sketchtool.

Günlük yaşam artık dijital ortama taşınıyor ve hem sosyal hem de ticari alanda işleri kolaylaştıran birçok uygulama sayesinde insanlar kendilerine çok daha fazla vakit ayırabiliyor. Eğitimden alışverişe, sağlık hizmetinden eğlence dünyasına kadar birçok alanda artık hepimiz dijitaldeyiz; peki neden paramız da dijital olmasın? İşte sizi Bitcoin dünyasına adım atmaya ikna edecek 5 neden!

Paranıza 7/24 her yerden erişin

Hafta sonu dahil 7/24 Bitcoin ve diğer kripto paralarla alış satış veya yatırma çekme işlemi yapmak mümkün. Artık bankada sıra bekleme veya telefonda saatlerce yetkiliye ulaşmaya çalışma devri kapandı. Kendi paranızı kendiniz, hem de istediğiniz saatte idare edin.

Nereye yatırım yapacağınıza kendiniz karar verin

Dünyadaki birçok büyük şirketin ve bankanın ödeme aracı olarak kabul ettiği Bitcoin gibi kripto paralar size yatırım yapmak için birçok farklı seçenek sunuyor. Piyasada kullanılan klasik para türlerinin aksine, miktarı bir matematiksel algoritma ile sınırlı olan kripto paralar yatırımcının ufkunu görmesi açısından da farklı bir bakış açısı yaratıyor.

Finansal özgürlüğünüzü sağlayın
Klasik para birimleri, o parayı basan merkezi otoriteler tarafından yönlendirilebilirken, Bitcon ve benzeri kripto paralarda patron sadece o paranın yatırımcısıdır. Piyasayı ve tüm şartları yatırımcı belirler.

Hala yeni ve genişleyen bir piyasada yerinizi alın

Dünyadaki birçok kripto para yatırımcısı bu işi uzun vadeli bir güvence olarak görüyor. Geleceğin ödeme sistemlerinin şekillendiği kripto para piyasasının büyümeye devam edeceği yapılan tahminler arasında. Gittikçe daha çok insanın adım attığı bu alana ülkemizde de ilgi her geçen gün artıyor. Yapılan bir araştırmaya göre Türkiye’de kripto para ile işlem yapanların sayısı bir yılda 11 kat arttı.

Güvenilir ve kolay ulaşılır bir platform üzerinden paranız üzerinde tam hakimiyet sağlayın

Kripto para işlemi yaparken güvenli altyapısı olan ve 7/24 destek hizmeti alabileceğiniz bir platformu tercih edin. Ayrıca tercih edeceğiniz platformun kolayca işlem yapmanızı sağlamasına ve 7/24 TL yatırma çekme imkânı tanımasına dikkat edin…