CaddeKarsu Dönmez belgeseli yayında

Karsu Dönmez belgeseli yayında

13.04.2018 - 07:44 | Son Güncellenme:

'Bu Kızın Öyküsü' belgeseli, 9 farklı genç kadının başarı hikayesini belgesel niteliğinde yayınlıyor. Belgeselin dördüncü bölümünde Karsu Dönmez’in hayat hikayesi anlatılıyor.

Karsu Dönmez belgeseli yayında

BluTV'de her hafta farklı bir hikayenin anlatıldığı belgesel serisi 9 hafta sürecek. Belgeseller kendi hikayesini gerçekleştirmiş, kendi yolunu çizmiş her bir genç kadının yaşadığı serüvene değinecek.

Haberin Devamı

Hatay’dan Hollanda’ya göç etmiş bir ailenin kızı olan Karsu Dönmez, 16 yaşında babasının Amsterdam’daki restoranında garsonluk yaparken piyano çalmaya başlıyor. Karsu, aktif bir toplum gönüllüsü; Amsterdam’da merkez tren istasyonunda Ortadoğu ve Afrika’dan gelen mültecilere yardım ediyor. Atina’da, mültecilerle çalışan Happy Caravan adlı örgütün de elçisi. Hollanda'daki Türkler'in entegrasyonunda semboller arasında gösterilen bu genç kadın, azmin, tutkunun ve başarının ta kendisi olduğunu ıspatlamış.

Geçtiğimiz akşam Asmalımescit Soho Hause'da Karsu'nun adına bir parti düzenledi. Karsu; hem duygularını anlattı, hem kendisini merak edip gelenlerle tanıştı, hem de piyano başına geçip güzel sesiyle şarkı söyledi.